مؤسس Ali ارسال شده در November 13 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 آیا شما مدرکی دارید که یکی از اعضای فکشن Las Venturas Police Department قانون شکنی کرده است؟ به همراه مدرک خود آن را در اینجا گزارش دهید. لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اخطار: # بدون مدرک کافی ما آنها را مجازات نخواهیم کرد. # اگر شکایت خود را 2 بار پست دهید پست شما خوانده نمی شود. # اگر شما عضو این اقلیت هستید می توانید برای دفاع کردن از خود به لیدر PM بدهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در جمعه در 12:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:57 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود، بنده داشتم با ماشین میرفتم که به یک شخص که ایشون داشتن اون رو کیل میکردن برخوردم بعدش هم رفتم عقب که فکر نکنن بنده ایجاد مزاحمت میکنم و بعدش ایشون به منوانتد داد، بدرود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/ewxv7vveo3cz/Screenshot_20241115_020127_AGSA.jpg.htm ویرایش شده جمعه در 12:58 توسط Healer 2 نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در جمعه در 16:17 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:17 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در صورت دارا بودن مدرک لطفا ارائه بدن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در جمعه در 17:41 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:41 شکایت مربوطه رو پس میگیرم. نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در جمعه در 18:48 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:48 5 ساعت قبل، Healer گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود، بنده داشتم با ماشین میرفتم که به یک شخص که ایشون داشتن اون رو کیل میکردن برخوردم بعدش هم رفتم عقب که فکر نکنن بنده ایجاد مزاحمت میکنم و بعدش ایشون به منوانتد داد، بدرود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/ewxv7vveo3cz/Screenshot_20241115_020127_AGSA.jpg.htm درود، شکایتم رو پس میگیرم، بدرود، 1 نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در جمعه در 19:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:12 با سلام و احترام خدمت شاکیان محترم @Healer و @UnkownName شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد. (با تشکر از سخاوت شما) نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanm ارسال شده در شنبه در 21:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده ای اف کی بودم این اقا با توحه به مشکل شخصی که با بنده داشته میبینه و میدونه که ای اف کی هستم و وانتد رانر میده • شاهد ها: - مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در یکشنبه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:08 @Imanm درود و احترام خدمت شاکی محترم، شکایت شما درحال بررسی است. لطفا تا ارسال مدارک از جانب افسر مربوطه صبور باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narutoja ارسال شده در یکشنبه در 20:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:06 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود. * آقای Amobangi برای Cuff/ کردن من آمده بودن و به من در 2 ثانیه 3 تا WS/ دادن که باید 3 یا 4 ثانیه صبر کند و من تا از Bike پیاده شم و سوار ماشین شم ایشون بنده رو Wkill/ کردن تو 2 ثانیه که باید 10 ثانیه صبوری کند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Motad ارسال شده در یکشنبه در 21:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:32 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام درود ، من داشتم از راه خودم میرفتم که پلیر LiTcH که در LVPD قرار داره جلو راهو بصورت لاین خلاف گرفته بود و بصورت غیرعمدی برخورد کردم بلافاصله بهم وانتد Ramming on cop car داد. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده یکشنبه در 21:34 توسط Motad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در دیروز در 04:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:47 با سلام و احترام خدمت شاکیان عزیز @Narutoja و @Motad شکایت شما در حال بررسی میباشد، از صبر و شکیبایی شما متشکریم. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درود مدارک برای @ORTEGA ارسال شد. نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narutoja ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 19 ساعت قبل، Narutoja گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود. * آقای Amobangi برای Cuff/ کردن من آمده بودن و به من در 2 ثانیه 3 تا WS/ دادن که باید 3 یا 4 ثانیه صبر کند و من تا از Bike پیاده شم و سوار ماشین شم ایشون بنده رو Wkill/ کردن تو 2 ثانیه که باید 10 ثانیه صبوری کند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام. + شکایت رو پس میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل @Narutoja عرض سلام مجدد خدمت شاکی عزیز شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد. (با تشکر از لطف و سخاوت شما) @Motad با سلام و احترام مجدد طبق مدرک ارسالی از سوی افسر مربوطه عملکرد ایشان صحیح بوده و شکایت شما رد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل @Imanm درود خدمت شاکی محترم، شکایت شما تایید و افسر خاطی مجازات خواهد شد. موفق باشید. 1 نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود ایشون از وقتی بنده رو کاف کردن، آژیر ماشینشون روشن نبود، لطفا پیگیری شه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/11de18_24InShot-20241118-234646927.mp4 1 نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 2 ساعت قبل، HajHassan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود ایشون از وقتی بنده رو کاف کردن، آژیر ماشینشون روشن نبود، لطفا پیگیری شه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/11de18_24InShot-20241118-234646927.mp4 لطفلا فیلم را کامل بزارید !!! ن تیکه برداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل تایم مشخصه درون مدارک. نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.