SeCShoT ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ادمین @FaRHaN منو به دلیل نامشخصی بن کرده ،از طرف @NazLi شکایت شده بود از من به دلیل توهین ولی شکایت رد شده بود، ولی من دلیل این بن دادن رو نمیدونم اونم 3 روز ، اگر دلیل بر واسطه هاس این بین که بگید ما هم بدونیم که اینطوری سرور رو یه سری ها خراب نکنن به دلیل ... باشد روزی که واسطه ها نباشند.. • مدارک (فیلم یا عکس): Tᴏɴᴅ Tᴏɴᴅ Bᴇɢᴏ Lᴀ DᴏLᴀʀᴀ SᴇC SʜᴏT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeCShoT ارسال شده در August 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 در 17 دقیقه قبل، SeCShoT گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ادمین @FaRHaN منو به دلیل نامشخصی بن کرده ،از طرف @NazLi شکایت شده بود از من به دلیل توهین ولی شکایت رد شده بود، ولی من دلیل این بن دادن رو نمیدونم اونم 3 روز ، اگر دلیل بر واسطه هاس این بین که بگید ما هم بدونیم که اینطوری سرور رو یه سری ها خراب نکنن به دلیل ... باشد روزی که واسطه ها نباشند.. • مدارک (فیلم یا عکس): در ضمن اگر توجه کنید در متن شکایت @NazLi ایشون حرف زده و بنده جواب دادم ، چون لول ایشون بالا تره دلیل نمیشه که جوابشونو ندم و حق خودمو نگیرم Tᴏɴᴅ Tᴏɴᴅ Bᴇɢᴏ Lᴀ DᴏLᴀʀᴀ SᴇC SʜᴏT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 سلام، شما میتونین از ایشون شکایت کنین مدارک مربوط به بنتون برای تیم مدیریت فرستاده شد. 1 1 Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 با سلام شکایتِ شما قبول شد و ادمینِ موردِ نظر یک اخطار لفظی دریافت خواهد کرد. همچنین شما رفع محرومیت خواهید شد. با تشکر، بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده