LOPY ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل بار ها و بارها این مشکل میش اونده که موقع آزمون taketest وقتی که سوال توی چت برامون میاد و یکی ایونت یا چند تا جت میاد بالا و سوال رو دیگه نمیبینیم. پیشنهاد ۱: سوالات رو در همون کادر پاسخ ها قرار بدید. پیشنهاد ۲: وقتی داریم تست میدیم چت ریست بشه و فقط سوالا برامکن نمایش داده بشن. ممنون میشم رسیدگی کنید. @Ali @Mohny @Kamyab @AdmBoT @Olden به نظرات دوستان هم احترام میزاریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 3 دقیقه قبل، LOPY گفته است: بار ها و بارها این مشکل میش اونده که موقع آزمون taketest وقتی که سوال توی چت برامون میاد و یکی ایونت یا چند تا جت میاد بالا و سوال رو دیگه نمیبینیم. پیشنهاد ۱: سوالات رو در همون کادر پاسخ ها قرار بدید. پیشنهاد ۲: وقتی داریم تست میدیم چت ریست بشه و فقط سوالا برامکن نمایش داده بشن. ممنون میشم رسیدگی کنید. @Ali @Mohny @Kamyab @AdmBoT @Olden به نظرات دوستان هم احترام میزاریم. 40 ثانیه میخوای جواب بدی دیگه چطوری میخواد چتا بره سوالارو نبینی 1 نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 8 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: 40 ثانیه میخوای جواب بدی دیگه چطوری میخواد چتا بره سوالارو نبینی این مشکل کلی هست اگه همون لحظه یکی ایونت بزاره چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل با کلید Page up در PC و پایین کشیدن Chatbox با انگشت در Android میتوانید پیامهای بالایی را نیز مشاهده کنید. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNlNJA ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل میتونی از cmd settings/ استفاده کنی تا تموم چت ها محو بشه و واست نیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل @AdmBoT درود در نسخه اندروید اگه پنجره جواب سوالات باز بشه دیگه نمیشه صفحه چت رو با انگشت بالا پایین کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 3 ساعت قبل، LOPY گفته است: این مشکل کلی هست اگه همون لحظه یکی ایونت بزاره چی؟ فکر کردم با پیسی هستی نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، MasterAssassins گفته است: فکر کردم با پیسی هستی به اندرویدی ها هم فکر کنید 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: با کلید Page up در PC و پایین کشیدن Chatbox با انگشت در Android میتوانید پیامهای بالایی را نیز مشاهده کنید. تو اندروید امتحان کنید متوجه میشید که صفحه قفل میشه و نمیتونیم این کار رو بکنیم 2 ساعت قبل، iNlNJA گفته است: میتونی از cmd settings/ استفاده کنی تا تموم چت ها محو بشه و واست نیاد. وقتی چت محو بشه سوالا هم محو میشن ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط LOPY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNlNJA ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 10 دقیقه قبل، LOPY گفته است: به اندرویدی ها هم فکر کنید تو اندروید امتحان کنید متوجه میشید که صفحه قفل میشه و نمیتونیم این کار رو بکنیم وقتی چت محو بشه سوالا هم محو میشن نه عزیز من تست کردم نشده اصلا سوال ها میاد فقط چیزی دیگه ای نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 9 دقیقه قبل، iNlNJA گفته است: نه عزیز من تست کردم نشده اصلا سوال ها میاد فقط چیزی دیگه ای نمیاد. اگه اینجوریه که خوبه ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNlNJA ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، LOPY گفته است: اگه اینجوریه که خوبه ممنون از شما خواهش میکنم عزیز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.