kadkhodaa ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 •عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کسی نیست • توضیحات: سلام درود ourgod مایک بن بود نه kadkhodaa و من داشتم با kadkhodaa پلی میدادم نه ourgod و من هیچ باگی نزدم و ایشان من را بی دلیل تلیغ داد و من هیچ سو استفاده ای نکردم و برید از ucp kadkhodaa چک کنید که مایک بن نیست لطفاً رسیدگی خوب کنید • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک از ایشان میخوام 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در October 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 @Kamyabبا سلام خدمت شما دوست گرامی با عرض پوزش من از شما تقاضا دارم که در فضای خوب با آقای @EnDWaY و شما ملاقات کوتاهی داشته باشم که بتوانم توضیحات خودم را به شما بگویم و کمی حرف بزنم با تشکر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 2 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 (ویرایش شده) درود شکایت شما تکراری و اسپم میباشد، لطفا از این کار خودداری فرمائید. در تاپیک زیر قبلا پاسخ شما ارسال شده است: لطفا اگر دچار مشکل شدید مشکلتان را پیگیری کنید و از شکایت بیمورد خودداری فرمائید. راه پیگیری مشکل ارتباط گرفتن است نه شکایت کردن. بسته شد. ویرایش شده November 2 توسط Kamyab In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده