samyar726927 ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 سلام و خسته نباشید خدمت پلیر های بازی ارساکیا گیم من حدود 4الی 5 ماه هست که دارم در این سرور پلی میدم و موضوعی نظر من را جلب کرده اگر بازی بیشتر به سمت واقعی گرایانه برود به احتمال زیاد هم مخاطبین این سرور بیشتر میشوند و هم مخاطبین فعلی بازی جذاب تری را انجام میدهند واما پیشنهاد من برای بهبود عملکرد سرور به این صورت است که قوانین یا اپشن های جدیدی اضافه شوند که در ان پلیر ها هنگام ارپی از گیم لفت ندهند مثلا هنگام اینکه کارجک اتفاق افتاد پلیر برای اینکه ماشینشان دزدیده نشود از گیم لفت ندهند. و یا هنگام عملیات دزدی از یک فرد یا خفتگیری کردن فرد از گیم لفت ندهد همچنین که به جای اینکه در فوروم دخواست عضویتی داده شود مکان هایی برای تست و عضو گیری در مپ در نظر گرفته شود مثل پلیس استیشن لوس سانتوس برای عضو گیری نیروی پلیس و یا ممنوع کردن استفاده از گان سنگین در درون شهر و فقط در بیرون شهر مثل جاده های اصلی جنگل ها و .... امکان استفاده از گان سنگین باشد باتشکر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 ۱ ساعت قبل، samyar726927 گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت پلیر های بازی ارساکیا گیم من حدود 4الی 5 ماه هست که دارم در این سرور پلی میدم و موضوعی نظر من را جلب کرده اگر بازی بیشتر به سمت واقعی گرایانه برود به احتمال زیاد هم مخاطبین این سرور بیشتر میشوند و هم مخاطبین فعلی بازی جذاب تری را انجام میدهند واما پیشنهاد من برای بهبود عملکرد سرور به این صورت است که قوانین یا اپشن های جدیدی اضافه شوند که در ان پلیر ها هنگام ارپی از گیم لفت ندهند مثلا هنگام اینکه کارجک اتفاق افتاد پلیر برای اینکه ماشینشان دزدیده نشود از گیم لفت ندهند. و یا هنگام عملیات دزدی از یک فرد یا خفتگیری کردن فرد از گیم لفت ندهد همچنین که به جای اینکه در فوروم دخواست عضویتی داده شود مکان هایی برای تست و عضو گیری در مپ در نظر گرفته شود مثل پلیس استیشن لوس سانتوس برای عضو گیری نیروی پلیس و یا ممنوع کردن استفاده از گان سنگین در درون شهر و فقط در بیرون شهر مثل جاده های اصلی جنگل ها و .... امکان استفاده از گان سنگین باشد باتشکر . درود. با اینکه به سمت واقعیت بره، موافقم اما حرف های شما کلی بود و بهتر است که به صورت تخصصی برای هر ایده و نظرتون تاپیک بزنید و با بقیه پلیر ها تبادل نظر کنید. موفق باشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samyar726927 ارسال شده در October 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 سلام خدمت پلیر های خوب ارساکیا گیم به صورت کلی موضوعی که به ان اشاره کردم در مورد لفت ندادن پلیر ها باید با برنامه ریزی درست جلو بره مثلا پلیر فقط وقتی درون خونه خودش هست بتونه لفت بده یا برای پلیر هایی که خونه ندارن در مپ یک مکانی ساخته بشه که با کرایه دادن اون مکان توسط شهردار به پلیر های بازی بتونن اونجا بخوابن یا لفت بدن و اما مجازاتی هم که در اثر لفت دادن اتفاق می افتد میتواند به صورت مالی یا عملی انجام شود برای مثال پلیر به مقدار هر بار لفت 50 هزار دلار یا با هر قیمتی که مناسب باشد جریمه شود یا پلیر به مکانی فرستاده شود تا انجا کار کند مثلا اگر فرد برای بار سوم لفت میدهد 150 کار انجام بدهد کارها میتوانند به هر شکلی باشند از جمع کردن زباله تا جابه جایی اجسام مختلف از مکانی به مکانی دیگر و اما در مورد عضو گیری به نظر من پلیس استیشن باید نیرو های متنوع ای داشته باشه که هم همه ی پلیر ها این شغل را تجربه کنند هم احساس رقابت در این کار یا هر کار دیگر مثل تاکسی و ید کش و ... بیشتر بشود مثلا هر 2 هفته نیرو هایی برداشته بشن و نیروهایی عضو بشن که این کار هم میتواند با درصد فعالیت فرد انجام شود و برای فردی که در شغلش به مدت مثلا 3 هفته رنک 1 شود جایزه (پاداشی ) در نظر گرفته شود و اما مطلب جدیدی که بنده به نظرم جالب است ایجاد شغل های جدید است مثل فروشنده ماشین یا فروشنده مسکن که باز هم به واقعی گرایانه شدن کمک میکند البته که به نظرم اگر از رول پلی سرور های فایو ام هم ایده برداری کنیم بد نیست باتشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 دوست عزیز سلام ممنون بابت نظری که دادید بنده مخالف نظر شما هستم چون یک, سرور ار پی جی هستش نه آر پی ... در صورتی که سرور بخواد به مقدار زیادی به سمت آر پی شدن سوق پیدا کنه اتفاقا از نظر من پلیر های بازی کمتر هم میشه (از روی تجربه) امکان لفت ندادن یا لفت دادن با جریمه باعث یک هیجان کاذب اولیه و بعد شروع نارضایتی میشه رول پلی های فایوام هم اگر تشریف ببرید خیلی نیستن برای همین رسیدگی بهشون راحته ولی توی سروری که تا 800 نفر آنلاین میشن و رده سنی پایینی برای درک رول پلی دارن سازماندهی رو خیلی دشوار و غیرممکن میکنه ممنون میشم اگر نظرتون رو راجب این سوراخ های احتمالی بدونم. نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 درود عزیز دل مخالفم گل پسر عینه این میمونه CNR و TDM (که غیره ممکنن جفتشون) رو بیایم و ادغام کنیم سیستم بازی از نوعه RPG هستش نه RP نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 درود با پیشنهادتون مخالفم { - } جذابیت RPG به ازادی عمل زیادیه که داره و RP کردن توی سمپ با محدودیت هایی که داره فقط باعث تلخ و بی مزگیه چیزی که هست میشه. نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 با سلام و درود مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 درود مخالفم (-) چون از نظر من سرور RPG هست و این کار سرور رو به سمت RP میبره نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.