karadayii ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود آقای AqA_AbBaS داشتند یک کد ۲کی گلد را در چت فرستادند و بنده آن را ردیم کردم و جناب MaxTeR آمدند و گفت پول ایشان را بده گفتم باشه بریم بانک و حین زدن پول بازی من کرش شد و دوباره آمدم گفتم کرش شدم گفت باشه بعد گفتم چقدر بزنم مایک تو مایک شد و نویس ایجاد شد و من گفتم ۹۰۰ کی ؟؟ گفت نه ۱ میلیون بزن گفتم باشه پولو زدم و ایشون گفت چون که همکاری نکردی و پولو پس ندادی بنت میکنم و ۱۴ روز بن الکی داد و UCP بنده را خراب کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/account/banlog/ 1 3 1 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 درود خدمت پاسخگوی عزیز برای این مورد کلاهبرداری از بازیکنان خط قرمزه بنده در بازی هستش و از وقتی ادمین شدم تا و تا اخر ادمینی بنده به کلاهبرداری ها به شکل سخت رسیدگی میکنم تا حق کسی خورده نشه! مدارک و دفاعیه ارسال شد Staff-Note 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @karadayii شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی از سرور محروم شدید. شما اقدام به سوءاستفاده از سهل انگاری بازیکن دیگر کردید که این امر باعث محرومیت شما شده. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده