Woodi ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: سلام زمانی که من trm بودم ساب لیدر آقای kratos بودند و ایشون بخاطر این که من اندروید بودم اصرار داشتن که باید اکانتتو بدی من و من مواقع وار به فردی بدم که اسکور مثبت بزنن و من هم قبول کردم تا بخاطر اسکور منفی fw نگیرم قبول کردم و حدود ۲ هفته گویا این فرد ممنوعه رو اکانت من بودند من چه میدونستم قرار هست به فرد ممنوعه شیر بدن به هر حال اونا رفتن vla و من هم قرار شد برم اونجا که این فردtaniya بدون اجازه رفتن تو اکانت من و تست gsf دادن و منو قانع کرد که قرار هست kratos و بقیه دوستانش بیان این فکشن به ادمین سجاد گفتم آیپی چک کن و اف پی صفر کن که نکردن تا اکانت بن شد جالب اینجاست من تحقیق کردم دیدم فردی قبلا با نام Francesca به این فرد ممنوعه شیر داده بود و بن شد ولی چون رفیق آقای endway بوده به راحتی دوباره آن بنش کردن خوب اگه قانون هست برای همه باشه اگر آن بن میکنن چرا منی که هیچ نمیدونستم این kratos ساب لیدر به کی داده اکانت من رو به گناه نکرده باید تعلیق باشم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک یوسپی نگاه کنید لطفاً لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 25 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 با سلام و درود؛ اگر شما مدارکی دارید ارسال کنید که به اجبار ساب لیدر یا لیدر بوده، تا بررسی های لازم انجام شود. لازم به شکایت مجدد نبود، می توانستید در پیام خصوصی این مورد را به اطلاع ما برسانید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 28 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 درود در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:33، Ali گفته است: لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: به اشتراک گذاری حساب کاربری: به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود. برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید) در ۱۳۹۸/۴/۱۲ در 11:13، Ali گفته است: ۱. ندادن رمز عبور به هیچ کس = قوی ترین امنیت. شکایت شما رد شد. جهت رفع محرومیت حساب خود میتوانید در بخش پشتیبانی تیکت فروشگاه ارسال کنید. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده