رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Tune Vehicle

ارسال‌های توصیه شده

اقا از نظر بنده بعد از منفجر شدن ماشین Tune ماشین نپره این چیز رو مخیه چون طرف میره کلی خرج ماشین میکنه ماشین فول میکنه بعد یک پلیر بی دلیل به ماشین تیر میزنه  یا ماشین چپ میشه Tune میپره این چیز رو مخیه اگه درست بشه جذابیت بیشتری به بازی هم میده و ماشین های فول اسپورت تر تو شهر دیده میشه خیلی ممنون

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 ساعت قبل، Kianoosh7882 گفته است:

اقا از نظر بنده بعد از منفجر شدن ماشین Tune ماشین نپره این چیز رو مخیه چون طرف میره کلی خرج ماشین میکنه ماشین فول میکنه بعد یک پلیر بی دلیل به ماشین تیر میزنه  یا ماشین چپ میشه Tune میپره این چیز رو مخیه اگه درست بشه جذابیت بیشتری به بازی هم میده و ماشین های فول اسپورت تر تو شهر دیده میشه خیلی ممنون

کار بیز های تیون اصطلاحاً لنگ میشه 

اگه بتونن یه قابلیت اضافه کنن که ماشینتو اسپرت کنی از راه دور ولی با هزینه بیشتر بهتره

مثلا واسه تیون داخل /G و ماشین مورد نظر یه قسمت اضافه بشه مثل تیون یا کاستومایز که هزینش هم بره واسه بیز هایی که اون بخش از تیون رو دارن

با نپریدن تیون مخالفم 

,My Story Is One Of Many Thousands

.And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon

Master_Assassins.png

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MasterAssassins گفته است:

کار بیز های تیون اصطلاحاً لنگ میشه 

اگه بتونن یه قابلیت اضافه کنن که ماشینتو اسپرت کنی از راه دور ولی با هزینه بیشتر بهتره

مثلا واسه تیون داخل /G و ماشین مورد نظر یه قسمت اضافه بشه مثل تیون یا کاستومایز که هزینش هم بره واسه بیز هایی که اون بخش از تیون رو دارن

با نپریدن تیون مخالفم 

ولی حق میگی یک ضرری هم بیزینس های تیون میکنن   اضافه بشه چیز خوبیه دیگه یک پلیر نمیخواد بره انقد ماشینو تیون بزنه بعد به هر دلیل ماشین تیونش بپره من این  سیستمو داخل سرور های خارجی دیدم و جذابیت بیشتری به بازی میده تو شهر ماشین های جذاب و  فول اسپورت تری دیده میشه از نظر من باید یکم روی سیستم Tune کار کنن و چیز های بهتری اضافه کنن با کاستومایز مخالفم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Entity گفته است:

درآمد بیزا کمتر میشه و غیر طبیعی ام میشه 

مخالفم (-)

ولی باید تغییراتی توی سیستم Tune اضافه کنن قابلیت های بهتر مثل هدلایت و غیره برای ماشین بازا خوبه یا مثلا رینگ های بهتر سرور باید متفاوت باشه باید چیز های بهتر روی سرور اپلود شه  

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Kianoosh7882 گفته است:

ولی حق میگی یک ضرری هم بیزینس های تیون میکنن   اضافه بشه چیز خوبیه دیگه یک پلیر نمیخواد بره انقد ماشینو تیون بزنه بعد به هر دلیل ماشین تیونش بپره من این  سیستمو داخل سرور های خارجی دیدم و جذابیت بیشتری به بازی میده تو شهر ماشین های جذاب و  فول اسپورت تری دیده میشه از نظر من باید یکم روی سیستم Tune کار کنن و چیز های بهتری اضافه کنن با کاستومایز مخالفم

خب پیشنهاد من هم تهش میرسه به پیشنهاد تو فقط خلاف اینکه پیشنهاد تو باعث میشه بیز های تیون رسما بی استفاده بشن ولی پیشنهاد من درامدشون رو سرجاش نگه میداره و فقط وقت میخره واسه پلیرا 

تیون ها بپره واقع گرایانه تره و جذابیتش هم به همون پریدن و حرص خوردنشه

ویرایش شده توسط MasterAssassins

,My Story Is One Of Many Thousands

.And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon

Master_Assassins.png

لینک به دیدگاه

کاری ندارم با پیشنهادت 

ولی اکر کسایی که تیون دارن پلیر های عادی یی نیستن

𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۸/۲ در 23:56، Kianoosh7882 گفته است:

درود.

پیشنهاد هایی تخصصی در این مورد بیان شده که بعد ها در دست برسی خواهد قرار گرفت.

2d0b26_24%D9%84%D8%B0%D8%B0%D8%B0%D8%B0%      

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...