KomanD0 ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. این آقا چند روز از من تست گرفت و من رد شدم و شکایت کردم و ادمین @Olden گفت باید دوباره تست بگیره. ایشون دوباره اومد سره تست و جواب های درست بنده رو نادرست کرد. ایشون هی در حال تست گیری Afk میشدن و 6 یا 7 مین بعد میومدن. من تا سوال 19 اومدم و سوال بیست رو نمیپرسید. هی میگفت اگه ناراحتی شکایت کن بعد من گفتم Oke بعد گفت چت اضافه Av شما reject شدی. احساس میکنم ایشون قوانین رو داره زیر پا میزاره و هر دفعه میرم سره تست سوالاتی میپرسه که بازیکن رد بشه. بازم من همه ی سوال هارو درست جواب دادم ولی ایشون یه جواب بدون ربط به قوانین رو میاورد میگفت Av در مدرک همه چی مشخصه بنده نمیخوام به فکشن بروم فقط میخوام لیدر مجازات شود چون این باره دوم که داره این کار رو انجام میده لطفا رسیدگی کنید. بدرود. • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین @Nuclear ارسال شد. 1 1 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Troll ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 با سلام مدارک تست برای ادمین مربوطه @Nuclear فرستاده شد. با تشکر ????? ??????? ???'? ?????? ???? ??? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 درود و احترام @KomanD0 طبق بررسی سوالات لیدر مربوطه سوال هفت دسته متوسط مشکل داشت که ایشان در هنگام تست به اصلاح اخطار تست در همان لحظه پرداختند همچنین در اول تست به شما گوشزد شد که از چت بی مورد پرهیز کنید و برای سوالات با لیدر بحث نکنید شکایت شما به دلایل ذکر شده تایید/رد شد. +بسته شد. بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده