Esl4m ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. ایشون منو بی دلیل بن کردن من 3 days hosteri داشتم اقای Endway اومدن گفتن که شما با مینی گان cop کیل دادین دار حالی که من تیر نزدم به cop های عزیز اگر هم من تیر زدم 3 days Hosteri داشتم باید Demot میکرد نه Taligh و من از اقا Endway مدرک کیل دادن با مینی گان رو میخوام • مدارک (فیلم یا عکس): UCP بنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 19 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 با سلام و درود؛ توضیحات به مدیریت داده شد. Staff-Note 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 19 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 درود شما در روزهای آخر هاستریِ خود با Minigun چندین و چند بار، چند نفر مختلف را آزار دادید. طبق چند مدرکی که از شما ارائه شده، بین 15 تا 20 روز باید از شما کسر میشد. عملکرد سرپرست صحیح بوده. جهت رفع محرومیت میتوانید از بخش فروشگاه استعلام قیمت بگیرید. شکایت شما رد شد. بسته شد. در ۱۳۹۸/۲/۳ در 18:43، Glares گفته است: در صورتی که در روز های آخر از دستورات خود سوء استفاده کنید و Days به اندازه کافی برای کم کردن نباشد Permanent Ban و در شرایط خاص Taligh خواهید شد In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده