MrSoheiL ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: از تو شکایت میتونید نگاه کنید و از تو عکس هم همه چی معلومه • توضیحات: من از ایشون شکایت کردم ایشون در شکایت خواص اب هویچ گذاشتن و بنده رو مسخره میکنند • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8334303284/bandicam_2018_08_12_09_27_14_157.jpg Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 خب با سلام بنده کجا شمارو مسخره کردم؟؟؟؟ ایا اب هویج مسخره کردنه؟؟؟ یعنی الان من لینک سایت picofile رو بزارم یعنی به شما بی ااحترامی کردم؟؟؟؟ عزیزم لطفا با این شکایت هاتون وقت بنده رو نگیرید باشد تا عاقل و رستگار شویم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 با سلام هلپرِ خاطی قبلا بابتِ همین موضوع اخطارِ لفظی گرفتن و شکایتِ شما بسته میشود. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده