رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل - EndWay

HosseinTak

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: WooDi.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ENDWAY.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: TERIBLE.png

• توضیحات: بن کردن به دلیل وار دادن زمان ساسپندی که به کل میپردازیم بهشون:1- بنده تا بحال ساسپند نبودم وسط وار تی پی داده میگه کی هستی مایک بده(1- چک کردن IP و HWID رو برای همین گزاشتن ادمین عزیز که ببینید من کی هستم)2- صدا هیچوقت تو هیچ جای جهان مدرک نبوده و نخاهد بود3-(من هم با پی سیم بازی میکنم هم با موبایلم که 0تا 100 اکانت برای خودمه و به کسی هم ندادم)(من 1 ماه هست پیسی خریدم از همون موقع با همین ایپی هم تو UCP و گیم لاگین میکنم و میتونید چک کنید) از یک ماه پیش TRM بودم و وار میدادم کسی هم کاریم نداشت (عکسش رو میزارم) حتی تست GSF رو با پیسی دادم ادمین سجاد امدن گفتن موقع تست شیر بوده FP0 میشید گفتم که من با گوشی نت سیمکارت و با پیسی نته مودم میام من یک نفرم ایپی چک کردن و حل شد4-یکی از ادمین ها گفتن بازیکنTANIYA ساسپند بودن و تو رفتی تو اکانتش(درسته هم کلنی بودیم گفتن برام ماسکل بزن و زدم براشون درضمن تایم ساسپندی ایشون از15-04-2024 تا 15-06-2024 هست یعنی خیلی وقته که تموم شده) در صورتی که به من مربوت نیست...... تا ایجا به همه ی ابحامات پاسخ داده شده))اقای کامیب @Kamyab درسته افرادی از روی خصومت اقداماتی انجام میدهند ولی ما شما رو از 2020 که مسعولیت همه چیز بودید میشناسیم و میدونیم عادل هستید (تصمیمات شما خیلی مهمه غلتش بودنش میتونه زندگی فردی رو نابود کنه)  @Kamyab نزارید اشک یه بچه بخاطر قضاوت غلط به زمین بریزه

• مدارک (فیلم یا عکس):ucp woodi      عکس ها نشان دهنده وال زدن وار زدن از یک ماه پیش تست دادن و ....

40d611_24AG-SA-0028.jpg
c10611_24AG-SA-0046.jpg
9d6511_24AG-SA-0036.jpg
425911_24Screenshot-81-.png
dc4311_24Screenshot-80-.png

• مرسی 2
  • هاها 2
  • چی چی 2
  • ناراحت 3

⚔️🛡️⚔️             

WooDi.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود؛

توضیحات به مدیریت داده شد.

Staff-Note

EnDWaY.png 

☠ 
atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

پس میگیرم

52 دقیقه قبل، Woodi گفته است:

شکایت رو پس نمی گیرم پیام رو حذف کنید 

⚔️🛡️⚔️             

WooDi.png

لینک به دیدگاه

• مدیریت

درود

با شواهد و مدارک موجود تصمیمی که برای شما گرفته شده تصمیم درستی بوده.

اگر معتقد هستید که اشتباه صورت گرفته، بفرمائید حساب مربوط به شما با چه کسی به اشتراک گذاشته شده بود؟ دلیل آن چه بوده؟ در لحظه‌ای که محروم شدید چه کسی داخل حساب شما در حال فعالیت بود؟

لطفا مدارک خود را در مورد این موضوع ارائه دهید.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

• مدیریت

با توجه به اظهارات خودتان، شکایت شما رد شد.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

• Kamyab موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...