رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تلپورت بیدلیل و گرفتن مجوز اسلحه | Pokers

Terrorism

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Terror.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Pokers.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------------------

• توضیحات: من 6 وانتد بودم بدلیل بانک رابری اومدم حالا به دو ماشین تیر زدیم ولی کیل نکردم  پنچر کردم تو قوانین نوشته کشتار مکرر ن این که به چند ماشین تیر بزنی مجوز اسلحه رو بگیره.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

5b8601_24AG-SA-1951.jpg

彡     بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت  彡                                                                                                  

☠  ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  TerroR  ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠

♛    ♛    ♛   Terror.png   ♛   ♛   ♛   

♛    ♛    ♛   AghaTerror.png   ♛   ♛   ♛     

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام!

عزیزه دلم شما تازه وارد نیستید که اخطار لازم باشید !

سطح شما 92 هست با شما قطعا باید با مجازات سنگین تری برخورد کرد !

مگر اینکه اکانت با سطح 92 رو خریداری کرده باشید.

مدارک ارسال گردید.

بدرود.

• دوست دارم که 10
  • مرسی 2
  • هاها 5

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @Terrorism

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه در اعمال مجازات به روی شما صحیح بوده. طبق عکس ارسال شده از شما و مدارک ارسالی ادمین، شما در یکی از خیابان های اصلی شهر اقدام به انجام این کار کردید که اشتباه بوده است. سابقه شما در انجام اینکار یک بار نبوده و چندین بار توسط شما انجام شده لطفا نسبت به اجرای قانون شاکی نباشید.

همچنین تلپورت ادمین روی شما به دلیل اخطار دادن به شما جهت تکرار این کار بوده و مشکلی نداشته است.

با توجه به لول اکانت شما انتظار میرود از ثبت اینگونه شکایات خودداری کنید.

بسته شد.

• دوست دارم که 3
  • مرسی 1

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...