Terrorism ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------------------ • توضیحات: من 6 وانتد بودم بدلیل بانک رابری اومدم حالا به دو ماشین تیر زدیم ولی کیل نکردم پنچر کردم تو قوانین نوشته کشتار مکرر ن این که به چند ماشین تیر بزنی مجوز اسلحه رو بگیره. • مدارک (فیلم یا عکس): 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 با سلام! عزیزه دلم شما تازه وارد نیستید که اخطار لازم باشید ! سطح شما 92 هست با شما قطعا باید با مجازات سنگین تری برخورد کرد ! مگر اینکه اکانت با سطح 92 رو خریداری کرده باشید. مدارک ارسال گردید. بدرود. 10 2 5 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @Terrorism شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه در اعمال مجازات به روی شما صحیح بوده. طبق عکس ارسال شده از شما و مدارک ارسالی ادمین، شما در یکی از خیابان های اصلی شهر اقدام به انجام این کار کردید که اشتباه بوده است. سابقه شما در انجام اینکار یک بار نبوده و چندین بار توسط شما انجام شده لطفا نسبت به اجرای قانون شاکی نباشید. همچنین تلپورت ادمین روی شما به دلیل اخطار دادن به شما جهت تکرار این کار بوده و مشکلی نداشته است. با توجه به لول اکانت شما انتظار میرود از ثبت اینگونه شکایات خودداری کنید. بسته شد. 3 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده