iTANJIRO ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من به ایشون یه اروری راجب بازی گفتم و ایشون جوابی نداد و ریپورتو بست! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 GOJO لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 سلام خسته نباشید @OBANAY مشکلتون رو کامل توضیح دادم و راهنمایی کامل کردم. از شکایت بیمورد خودداری کنید. توضیحات لازم به @EnDWaY داده شد. ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 با سلام و درود؛ مدارکِ شما برای اثباتِ این موضوع کافی نمی باشد، لطفاً اگر مدارکی مانند ریکورد (که دارای صدای Festival) دارید، مجددا شکایت کنید که بررسی شود. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده