TKD ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان آرساکیا، روزتون بخیر بنده امروز داخل وار بودم ادمین رومل وسط وار بدونه اینکه از بنده فیلم بگیره بن داده الان هرکدوم از صحنه های وار رو خواستین بگید بهتون بدم • مدارک (فیلم یا عکس)http://uplod.ir/kwpoo9npdpbq/Mehran_BAn.png.htm 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام ادمینِ موردِنظر 24 ساعت زمان برایِ ارسالِ مدارک داراست. لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام شما به دلیل چیت زدن در اکانت Aligh بن شدین و این موضوع رو موسس هم تایید میکنند 1 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام گفته یِ ادمینِ مربوطه صحیح بوده و شکایتِ شما رد شد. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده