aSoheyl ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: جناب آقای @Kamyab، چند روز پیش شکایتی علیه @Robert با موضوع سوءاستفاده از ML انجام دادم ولی هاید شد، بار دوم که شکایت رو انجام دادم شو(Show) شد و @Mortezaa اعلام کردند که به شکایت رسیدگی میکنند و درخواست مدرک کردند، اما ساعتی گذشت و شکایت دوم هم هاید شد و بعد اون @Noise در پیام خصوصی به بنده اطلاع دادند که «چون تخلف شخص متشاکی مربوط به حوزه هاستری هستش باید در بخش هاستری شکایت کنید» منم گفتم از اونجا که مسئول هلپره و ادمین حساب میشه و ادمین هم میتونه ML کنه پس تو بخش ادمین میتونم شکایت کنم ایشون هم گفتند فقط مسئول لیدر میتونه ML کنه. حالا سوال اینجاست! - اگه فقط مسئول لیدر میتونه ML کنه پس شکایتی که در بخش ادمین انجام دادم چرا شو شد؟ - چرا از بین سه شکایت با محتوای یکسان، شکایتی شو شد که دارای بی احترامی هست که نتیجه رد شدن شکایت را در پی دارد؟ شکایتی در اولویت است که از لحاظ زمانی نسبت به بقیه شکایت ها اقدم باشد، همانطور که اگر فردی استعفا بگذارد و بعد از او شکایت شود اول درخواست استعفای او قبول میشود. - اگر این شکایت در بخش ادمین قابل پیگیریست چرا @Noise اصرار داشتند که در بخش هاستری شکایت کنم؟ ـ چطوریه که قبل از سومین شکایتم میگفتند باید در هاستری شکایت شود اما پس از شکایت سوم وقتی یک سوژه بی احترامی در شکایت سوم پیدا میکنند اونو شو کرده و رد میکنند؟ طوری که @Robert میدونست شکایت شو شده قراره رد شه یا به قصد تحقیر اومد تو صفحه شکایت اعلام کرد «مجازات رو قبول دارم لطفاً مجازات کنید» (در حال حاضر پیامشون پاک شده) - آیا اصلا هماهنگی و هم عقیدگی بین ادمین هایتان وجود دارد؟ - آیا میخوان شخص متشاکی رو از مجازات نجات بدن؟ علت شکایت من از @Mortezaa بخاطر شو کردن شکایت سوم است در صورتی که ایشون نیستند، ادمینی که شو کرده باید پاسخگو باشد. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/49778-ramtin-سوءاستفاده-از-دستورات-ادمینی/ در صورت درخواست بقیه مدارک، نشان داده میشود. 4 2 !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 سلام، خدمت پاسخگو: مدارک و توضیحات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 30 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 درود @aSoheyl, عزیز: توضیحات لازمه در پیام مربوطه ارسال شد. بابت مشکل پیش آمده پوزش می طلبیم. پ.ن: شکایت خود را مجدد در قسمت شکایت هاستر ها مطرح کنید. شاد باشید +بسته شد. 2 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده