ElioT ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۳۰ در 11:48، MiNViSiBle گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش فعال اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شادم - خوش اخلاق - ساکتم به کسی کار ندارم - اذیت کنن منو دیگه مجبورم برخورد کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 تا 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوب بودن فکشن - بیکار نبودن در فکشن کلی خوشم میاد تو این فکشن باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش مسلطم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ؟ 8 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 سن واقعی:16 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قد بلند ساکن شمال ایران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (00:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدن به دلیل بن شدن اکانت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در آمد مناسب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ تا ۴ بار نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکم زود عصبی میشم ولی معمولا منطقی و آروم رفتار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه میخوام سرور رو برای لحضاتی برای خودم و بازیکنای دیگه اروم تر و راحت تر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ازش خیلی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 فقط لول کار آگاهیم تا 2روز یا زود تر 5میشه نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قد بلند ساکن شمال ایران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (00:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدن به دلیل بن شدن اکانت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در آمد مناسب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ تا ۴ بار نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SADRA ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صمیمی و خونگرم. شوخ طبع. تو کار جدی ام. اعتماد به نفس و توانایی تشخیص اشتباه و رفع آن رو هم دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00 تا 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلایلی کیک شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خوب. فکشن خوب. شغل خوب. وقتی همه چی خوبه چرا نیام؟؟ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکم زود عصبی میشم ولی معمولا منطقی و آروم رفتار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه میخوام سرور رو برای لحضاتی برای خودم و بازیکنای دیگه اروم تر و راحت تر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ازش خیلی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 فقط لول کار آگاهیم تا 2روز یا زود تر 5میشه نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hessam212 ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام . خوش اخلاق . فعال . وفادار . با نظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بازی نکردن gta برای مدتی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم با جرم و جنایت مبارزه کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وفادار به این اقلیت خواهم بود و تمام تلاشم رو برای این کار میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول And they say that I am the Sick Boy Easy to say, when you don't take the risk, boy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanq ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان سادق با حوصله پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ همیشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جایه مناسبی برا همه هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال,خوش اخلاق,متعهد,وضیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10-12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امتحانات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7-8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با شعور و جدی در کار و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 15 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فعالیت کم بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون در اینجا فعالیت زیاد تر است و بهش علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ faction خوبی برای فرد فعالی مثل منه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrawD ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس. باتجربه. سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه قلبی و باحال بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه این فکشن رو دارم و از پسش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، بانظم و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایل شخصی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 ظهر تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم بازی کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اینجه واس ماس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 @Ariawn درخواست شما رد شد. دلیل : داشتن فکشن پونیش. @PaRMiSaa درخواست شما رد شد. دلیل : داشتن فکشن پونیش. @DinOrD درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت تاکسی هستید. @hamid80 درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت گارد ملی هستید. @Scary درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت پلیس هستید. @Steam درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت هیتمن هستید. @KIaOstaD درخواست شما رد شد. دلیل : سطح مهارت کاراگاهی شما 4 است. @Mawhan درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت پلیس هستید. @MiNViSiBle درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت پلیس هستید. @ItronicI درخواست شما رد شد. دلیل : اکانت شما ItronicI در اقلیت پلیس می باشد. @SADRA درخواست شما رد شد. دلیل : شما از سرور محروم شده اید. @hessam212 درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت تاکسی هستید. @maral درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت گارد ملی هستید. @MehrawD درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت تاکسی هستید. @ItronicI درخواست شما با اکانت sjjd_sd پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. @djamer درخواست شما پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. @Imanq درخواست شما پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. @ALI8787 درخواست شما پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. تمامی افراد در صف انتظار برای آزمون هستند در صورت نیاز با شما تماس گرفته خواهد شد. ( درخواست تست نکنید! ) موارد تست به شرح ذیل می باشد: 5 سؤال از قوانین عمومی، 10 سؤال از قوانین عمومی دسته ویژه، 10 سؤال از قوانین اداره پلیس و یک تست Duel توسط Deagle یا MP5. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ghostman ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و پرکار .سرم تو کار خودمه خوش اخلاق و با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خیلی وقته تو فکشنی نیستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون بنظرم فکشن جالبی هست و دوستانم که به این فکشن آمده بودند تعریف میکردن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این شغل رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: متعصب علاقه مند سخت کوش حرفه ای با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19 - 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر GSF بودم از تیم خارج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شما علاقشو ولی ما سوادشو داریم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با روحیات بنده سازگاره بنده فوق حرفه ایم و دوعلم عالیه تمام قوانینو بلدم بهتر از هر کسی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 @Routin درخواست شما پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. @ghostman درخواست شما پذیرفته شد. برای تست آماده باشید. @reza1822 درخواست شما رد شد. دلیل : داشتن فکشن پونیش. @SWAT درخواست شما رد شد. دلیل : شما در اقلیت گارد ملی هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکم زود عصبی میشم ولی معمولا منطقی و آروم رفتار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه میخوام سرور رو برای لحضاتی برای خودم و بازیکنای دیگه اروم تر و راحت تر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ازش خیلی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: فراز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بی خیال جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10 یا 11 صبح تا 12 شب یا 11 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه ی کمک به پلیس ها و بازیکنان دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از فکشنش خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار در روز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParsaBarfehie ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به ان علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول واسه شاخ بودن نیازی نیست گرگ باشی تو خودت باش من گرگ صدات میکنم... _____________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImBadBoy ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم یه چیزی که خیلیا نیستن. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از دسته متوسط خوشم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مهارت در کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه ی زیادی در کاپ دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 ظهر تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم بازی کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اینجه واس ماس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: ساحل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قوانینشو بلدم و دوست دارم این فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.