Aliluxurious ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و فکر میکنم جای مناسبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول https://img7.ir/images/78670420679945959015.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین - فعالیتی بسیار زیاد - مهربان - مسلط بودن به کار خود • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند به اقلیت پلیس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مناسب هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: سجاد • اسم واقعی: ۱۶ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام . مشتی . لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همه دوستام اینجا هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴بار نقل قول 𝐌𝐲 𝐍𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و فکر میکنم جای مناسبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmooMehrdad ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فردی بابرنامه هدفمند و صبوری هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشنی عالی و مورد علاقه ی من هستش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه رسیدگی به امورات مربوط به پلیس رو دوست دارم و میتونم کارمو به نحو احسنت انجام بدم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان کاربلد صبور بامرام بامعرفت خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ناتوانی در زدن تایم در آن زمان • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانینش رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در 34 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 34 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر،جدی،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در 11 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: امیدوار مهربان باهوش خونسرد خوش اخلاق با تجربه تلاش و کوشش کننده جهت رسیدن به هدف ها, علاقه مند به پیشرفت و ترقی, صبور در انجام امور مختلف و پایبند به وظایف و اموره سپرده شده چه از سوی دیگران و چه به صورت طبیعی و علاقه مند به فکشن ویژه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدتی هست فکشنی نیستم - خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به مجموعه فکشن های ویژه و همچنین اقلیت مناسب دسته ویژه و داشتن اشنایی های پیشینه با این اقلیت و داشتن تجربه های کافی جهت عضویت و فعالیت در این اقلیت را مناسب میدانم تا موجب پیشرفت در این دسته شود و همچنین بودن دوستان در این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و آشنایی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 10 بار نقل قول Kakoyii: هرکس که به گل اب دهد عاشق گل نیست! شاید هدفش بردن یک شیشه گلاب است. خیلیا محبتشون هم روی سیاسته. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.