رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام 

ظرفیت اقلیت فدرال تکمیل می باشد و تا اطلاع ثانوی هیچ عضوی نمی پذیریم،

در صورت خالی شدن اسلات مجدداََ در همین تاپیک اعلام خواهد شد.

http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png

http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

NighT CraZieS FamiLy

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-508322
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 9.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

با سلام و احترام خدمت علاقه مندان به فدرال اقلیت فدرال, آماده ی پذیرش عضو فعال می باشد. بازیکنانی که ساعت بازی کرده در ماه آنها بیشتر است اولویت بیشتری دارند.

توجه:تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته می شوند پست ها از تاریخ 17-03-2024 و در ساعت 22:00 باز می شود و در تاریخ 19-03-2024 در ساعت 22:00 بسته می شود.

لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداََ ارسال کنید.

http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png

http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

NighT CraZieS FamiLy

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-508992

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: iElyas.png
• سن واقعی: 15
• اسم واقعی: الیاس
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - دوست دار مردم - رو راست - صلح طلب
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 6 ساعت ثابت.
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 16:00 و 20:00 - 23:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به اقلیت FBI.
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا این فکشن یکی از فکشن های دپارتمنت هست؛ اکتیویتی خوبی رو نسبت به سایر اقلیت های دسته ویژه داره و به این فکشن علاقه دارم. همچنین سعی می‌کنم بر انجام وظایف این اقلیت توانا و پایبند باشم.
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو به همراه خودش داشته باشه.

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار.

MySelf

27.png

iElyas.png

142.png

PiNo.pngMy Brother

iBlack.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-508995

عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: Brate.png

• سن واقعي: 18

• اسم واقعي: امیر

• در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: خوب , با معرفت , پررو , با ادب , مهربون, لاتي , دشمن کش , با تجربه , رفيق باز , به سوي موفقيت , کينه اي , شوخ  , قانون مدار , مدافع حقوق بشر , بشر دوست , مدافع حقوق حيوانات , اخلاق خوب , رفتار خوب , مورد احترام و احترام گزار بقيه , با جنبه , صبور , جدي؛ بامعرفت

• روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 4الی 8

• در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8صبح الی 24 شب

• چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: برای اومدن به فکشن بالاتر

• براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): اول از همه اين که تجربه اين کار رو داريم دوم اينکه علاقه ي زيادي به اين اقليت داريم و سوم اينکه دوستانه ما همه در اين اقليت حضور دارند و ماهم ميخوايم بريم اين اقليت

• چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبی برای شما هست؟ میدونم که هست و موفق میشوم

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟313

𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠:

grand_god.png

awmir_turk.png

𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠:

Meli.png

Ali.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-508998

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Marz.png

• سن واقعی: 16

• اسم واقعی: اشکان

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق کشور تمیز و شهر بدونه خلاف علاقه مند به گیم علاقه مند به ورزش فوتبال به دلیل تاریخچه بسیار قدیمیش و عاشق کار و درس دوست دارم همیشه بازی کنم و انلاین باشم تا بتونم زمان خالی روزمو پر کنم و فکر میکنم وقتی به داخل این فکشن بیام این موضوع برام اتقاق میوفته در کل هم پسر اروم و خوش اخلاقی و بامرامی هستم و یه زمان هایی از زندگیمم کتاب میخونم به جز کتاب خوندم عاشقه سفرم و خیلی پر تلاشم و علاقه مند به بازی ویدیویی هستم.

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت به بالا

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 18:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه 

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون پلیس ویژه بودن جزو علایق شخصی و بسیار خاص من هستش این فکشن بسیار نیرو های عالی و پر کاری داره و حس میکنم بسیار فکشنه خوبی میتونه برای من باشه و هست و خلق خو مناسبی برای من داره و دوست دارم شهر رو نا امنی پاک کنم و ارامش و صلح رو به این شهر برگردونم و مطمئن هستم که این کار رو حتما میتونم انجام بدم و سابقه عضویت در این فکشن رو دارم از پسش خوب بر میام.

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا حضور داشتم پس حتما میتونم کارمو خوب انجام بدم.

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار

SatheYeK.png

1dbc12_25bece12-25InShot-۲۰۲۵۰۹۱۲-۱۴۳۴۴۹

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-508999

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنلBoold.png
• اسم واقعی: محمد رضا 
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب، خوش اخلاق، مشتی، بامرام، گانر، با معرفت، رودار، صلح طلب، کمک کننده، مهربان، دانا، با استعداد، با ادب، عاشق گیم، بافر، رو راست، یاری رسان، رفیقامو دوست دارم، صبور، متهد به قوانین، قانون مدار. 
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت 
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):  16:00 تا 21:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق رنگ این فکشن،من همه ی فکشن هارو دوست دارم،عاشق ماشین هاش، عاشق کمک کردن به دیگران،حال میده این فکشن،میتونم با حقوقش پول در بیارم و این خیلی خوب هستش،عاشق اومدن به این فکشن، کار با این فکشن راحت هست،میتونم فرد مفیدی باشم واسه ی این فکشن،تایم دارم واسه ی اومدن به این فکشن.
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه و علاقه دارم.
روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟+5

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: G0DLike.png
• اسم واقعی: ابوالفضل 
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب، خوش اخلاق، مشتی، بامرام، گانر، با معرفت، رودار، صلح طلب، کمک کننده، مهربان، دانا، با استعداد، با ادب، عاشق گیم، بافر، رو راست، یاری رسان، رفیقامو دوست دارم، صبور، متهد به قوانین، قانون مدار. 
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت 
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):  16:00 تا 21:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق رنگ این فکشن،من همه ی فکشن هارو دوست دارم،عاشق ماشین هاش، عاشق کمک کردن به دیگران،حال میده این فکشن،میتونم با حقوقش پول در بیارم و این خیلی خوب هستش،عاشق اومدن به این فکشن، کار با این فکشن راحت هست،میتونم فرد مفیدی باشم واسه ی این فکشن،تایم دارم واسه ی اومدن به این فکشن.
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه و علاقه دارم.
روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟+5

ویرایش شده توسط Suzhee
اشتباه شد

04da14_24IMG-۲۰۲۴۰۲۱۳-۱۵۴۸۰۳.jpg

از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...!

My account
ProFeN.png

My brothers

G0DLike.png

Boold.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509001

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Terror.png

• سن واقعی: 21

• اسم واقعی: محمد

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و با معرفت و عصبی و ناراحت اهل دعوا

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 الی 21

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به دسته ویژه

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانری خوب و فعال با استعداد پایبند قوانین

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟  هست , شک نکن !

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8+

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

mmd_TURK.png

• سن واقعی: 21

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانری خوب و فعال با استعداد پایبند قوانین

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟  هست , شک نکن !

Terror.png

Negar.png

- i need you :))
   + ?For
    - ever :))

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509007

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:   Automat.png

• سن واقعی: 18 

•اسم واقعی: علی 

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منطقی صادق با ادب با فکر احترام میذارم کم حرف پر تلاش صاف و ساده خوش اعصاب آرام گاهی از کوره در میرم ولی کنترل خودمو دارم، بیشتر اوقات ساکتم و بیشتر به حرف بقیه گوش میکنم مهربونم و خوش قلب و بیشتر مواقع جدی. 

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 10 ساعت 

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 ظهر الی 00:00 شب 

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی حوصلگی و تکراری بودن فکشن و اینکه میخواستم بیام ویژه 

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): واقعا به دسته ی ویژه به خصوص همین فکشن FBI علاقه ی زیادی دارم و عاشق گشتن افراد و کارای دیگه ی این فکشن هستم و فکر میکنم در حال حاضر با توجه به شرایط سرور و اقلیت ها،میتونم مناسب باشم و مفید واقع بشم و امیدوارم که طرز تفکرم درست باشه. 

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم علاقه ی زیادم به این دسته و مخصوصا FBI باعث بشه بتونم ممبر خوبی باشم. 

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50+

4ed224_25F1rst-Friends-24-08-2025-1-.png

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

زندگی مانند قطاری است که مدام حرکت میکند؛ تو نمیتوانی تمام مسیر را پیش‌بینی کنی! اما میتوانی تصمیم بگیری کنار چه کسی بنشینی...

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509008

عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: 

Osip.png

• سن واقعي: 23

• اسم واقعي: امیر

• در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: خوب , با معرفت , پررو , با ادب , مهربون, لاتي , دشمن کش , با تجربه , رفيق باز , به سوي موفقيت , کينه اي , شوخ  , قانون مدار , مدافع حقوق بشر , بشر دوست , مدافع حقوق حيوانات , اخلاق خوب , رفتار خوب , مورد احترام و احترام گزار بقيه , با جنبه , صبور , جدي؛ بامعرفت

• روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 4الی 8 ساعت

• در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8صبح الی 24 شب

• چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: برای اومدن به فکشن بالاتر

• براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): اول از همه اين که تجربه اين کار رو داريم دوم اينکه علاقه ي زيادي به اين اقليت داريم و سوم اينکه دوستانه ما همه در اين اقليت حضور دارند و ماهم ميخوايم بريم اين اقليت

• چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبی برای شما هست؟ میدونم که هست و موفق میشوم

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟313

در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست               

ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست
---------------------------------------------------------------------------

Ghadar.png

---------------------------------------------------------------------------

Final.png

Pixar.png

39f316_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509015

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Desimon.png

• اسم واقعی: امیرمحمد

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - مسئولیت پذیر - باحال - متعهد - گیم دوست دارم - خدا پرست - آرساکیا رو دوست دارم - رفیق باز - مدافع حقوق حیوانات - با کسی مشکلی ندارم - سرم تو

کار خودمه - بی خیال - بی استرس - بی دغدغه - قوانین رو رعایت میکنم - مودب - از بد دهنی بدم میاد - فعال - توی حال زندگی میکنم - دوستدار تکنولوژی - از دسته متوسط بودن خوشم میاد - از آدم کم سطح بدم میاد

از سخت گیری بدم میاد - کم حرف - شوخ - از موسیقی خوشم میاد - از علم کامپیوتر خوشم میاد - عاشق نوشتن - معمولا با صدای پائین حرف میزنم و ...

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 11 ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 22

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اقلیت ng و تجربیات بیشتر و آشنا شدن با دسته ی ویژه

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام با دسته ی متوسط آشنا بشم - از اقلیت ng خوشم میاد - میخوام در آمد خوبی داشته باشم - دوست دارم خلاف هارو بکشم - میخوام پیشرفت کنم

میخوام واسه Cop رنک بگیرم - میخوام گانریمو قوی کنم - میخوام سرور رو به عنوان دسته متوسط بودن تجربه کنم - میخوام ویژگی ها و فعالیت های اقلیت MG و کلا دسته ی متوسط رو ببینم - میخوام بیشتر با جو Cop و ng آشنا بشم و هزاران دلیل که منو به سمت این اقلیت میکشونه.

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و میخوام تجربش کنم و پیشرفت کنم و درآمد خوبی داشته باشم. امیدوارم که بتونم واسه ی این مفید باشم و به همکاران و بازیکنان کمک کنم.

DrunkeN.png

Desimon.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509016

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 
• سن واقعی: 17
• اسم واقعی: ماهان
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - مسئولیت پذیر - باحال - متعهد - گیم دوست دارم - خدا پرست - آرساکیا رو دوست دارم - رفیق باز - مدافع حقوق حیوانات - با کسی مشکلی ندارم - سرم تو

کار خودمه - بی خیال - بی استرس - بی دغدغه - قوانین رو رعایت میکنم - مودب - از بد دهنی بدم میاد - فعال - توی حال زندگی میکنم - دوستدار تکنولوژی - از پلیس بودن خوشم میاد - از آدم کم سطح بدم میاد

از سخت گیری بدم میاد - کم حرف - شوخ - از موسیقی خوشم میاد - از علم کامپیوتر خوشم میاد - عاشق نوشتن - معمولا با صدای پائین حرف میزنم و ...
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 11 ساعت
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 22
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اقلیت FBI و تجربیات بیشتر و آشنا شدن با دسته ی ویژه
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام با دسته ی ویژه آشنا بشم - از اقلیت FBI خوشم میاد - میخوام در آمد خوبی داشته باشم - دوست دارم دزد هارو بکشم - میخوام پیشرفت کنم

میخوام واسه HM رنک بگیرم - میخوام گانریمو قوی کنم - میخوام سرور رو به عنوان پلیس بودن تجربه کنم - میخوام ویژگی ها و فعالیت های اقلیت FBI و کلا دسته ی ویژه رو ببینم -  میخوام بیشتر با جو Cop و FBI آشنا بشم و هزاران دلیل که منو به سمت این اقلیت میکشونه.
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و میخوام تجربش کنم و پیشرفت کنم و درآمد خوبی داشته باشم. امیدوارم که بتونم واسه ی این مفید باشم و به همکاران و بازیکنان کمک کنم.
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+

Fleck.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509020

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %28Cailo%29.png

• سن واقعی: 20

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟  هست , شک نکن !

Oxygen

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509022

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Hox.png
• سن واقعی: 15
• اسم واقعی: علیرضا
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال جدی پایبند به قوانین سرم تو کار خودمه کم حرفم  اگه کسی باهام کاری نداشته باشه باهاش کاری ندارم بچه باحال با معرفت لوتی , عاشق اسکین های این فکشن _ عاشق رنگ این فکشن _  در کل آدم خوبیم و سرم تو کار خودمه.
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این فکشن
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای علاقه شدید به این فکشن _ برای کسب تجربه _ برای درآمد _ برای خراب کردن راب ها _ برای جلوگیری از راب زدن در سرور _ برای کمک کردن به همکاران _ برای مفید بودن برای این فکشن.
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم , با تجربه ام.
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50+

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509035

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Spicy.png
• سن واقعی: 18
• اسم واقعی: امیر

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب فعال, با شعور, با جنبه, درست کار, با ادب, کمک کننده, عاشق بازی, صبور, با فکر, دور اندیش, محتاط, عاشق موسیقی, تابع قوانین, دوست دار عدالت, پر تلاش, خودآموز, با استعداد, کم حرف, پر کار, منظم, متعهد, با اعصاب, با تعصب, مسئولیت‌ پذیر, جدی, پاک, ساده, خودمونی, با مرام, آروم, وطن پرست, دوست دار طبیعت, زود رنج
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 23
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه کافی رو دارم فکشن خوب و بسیار پر هیجان، کسب درآمد، کمک به بازیکنان، جایه باحالیه، ممبرایه باحالی داره، لیدرش هم خوبه
چون می خواهم علایقم را دنبال کنم ,درامد خوب, بیشترین سابقه در این اقلیت رو دارم) تجربه زیاد,  واینکه رفیقام در این فکشن حضور دارن حقوق و پول خوب
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه کافی رو دارم
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار

ویرایش شده توسط iSpicy

Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ
Spicy.png
AmiRSpicy.png

My brothers
Reza.png
Adwin.png
MwM.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509036

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Inevitable.png
• سن واقعی: 20
• اسم واقعی: امیر
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون سر به زیر محترم قابل اعتماد سخت کوش تمرکز میکنم رو مساعل و حرف شنوی خوبی دارم،وقت میزارم و زحمت کشم،مثبت اندیشم و با فکرم، با آرامش و خوش بینم،زیاد عصبانی نمیشم وقتی میشم خودمو آروم میکنم سریع،کنترلم روی زبان و رفتارم زیاده و هیجانی عمل نمیکنم و سعی میکنم همیشه مودب و محترم باشم و دل کسیو نشکنم علاقه به فکشن فدرال و اعضاش و کلا ویژه،زیاد زمان میزارم روی اکتیویتی
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 12 ساعت
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 00:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن وقت و مشکل شخصی شدید
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی و تجربه داشتن در اف بی ای و توانایی تشخیص مساعل و بنظرم از خفن ترین فکشنای کاپ فدرال هست و براش سر و دست میشکنم و خیلی علاقه دارم که حتما واردش بشم و امیدوارم خدا قسمت کنه
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه داشتم و مطمینم خوبه برام 
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار

Go Touch sum grass young one

Elite Warriors till the END 

EW

Bondage.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509040

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: birthday.png
• سن واقعی: ۱۵
• اسم واقعی: کیان
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشدل به فکر پیشرفت 
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ یا ۱
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جالبه و دوست دارم  
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون بهش علاقه دارم 
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶

EnD.png

p312538_Kian.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509047

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

Fayez.png

• اسم واقعی: عرفان

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید:  مهربون، فعال، سخت کوش، پرتلاش، دلسوز ، با ادب، درون گرا، احساساتی، قابل اعتماد، تابع قوانین، پر انرژی، دارای روابط عمومی بالا، با دقت، دارای حافظه ی ماهی، منطقی، با سواد، با استعداد

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 و 20:00 -23:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن.

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم.

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه.

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509071

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ALI.SID.png

• اسم واقعی: علی رضا 

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی.بامرام لوتی قانون مدار هستم و عاشق کمک به جمع آوری مجرم ها هستم وکمک به دیگران را دوست دارم و مودب و صبور هستم در شرایط خاص یکم افسرده میشم ولی بازم خوبم

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی10ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15.22

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: واسه فدرال 

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دسته ویژه هست و دوست دارم و کلا فکشنه جالبیه و میتونی افرادو بگردی و دستگیرشون کنی و دوست دارم این کارا رو انجام بدم و میتونی /ram هم بدی و راب بانک رو فیل یا 6 وانتد کنی 

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی دارم و چون توش /frisk و /ram داره خوشم میاد

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم که هست 

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509077

• عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: Playboi.png

• سن واقعي: 22

• اسم واقعي: ابول

• در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: خوب , با معرفت , پررو , با ادب , مهربون, لاتي , دشمن کش , با تجربه , رفيق باز , به سوي موفقيت , کينه اي , شوخ  , قانون مدار , مدافع حقوق بشر , بشر دوست , مدافع حقوق حيوانات , اخلاق خوب , رفتار خوب , مورد احترام و احترام گزار بقيه , با جنبه , صبور , جدي

• روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8

• در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00

• چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: استفا و اومدن به اين اقليت

• براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): اول از همه اين که تجربه اين کار رو داريم دوم اينکه علاقه ي زيادي به اين اقليت داريم و سوم اينکه دوستانه ما همه در اين اقليت حضور دارند و ماهم ميخوايم بريم اين اقليت

• چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ تجربه و علاقه به اقليت

• روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 3

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509086

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" 

EzraeeI.png

• اسم واقعی: محمد

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق. بامرام. وجدی و احل کار 

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10الا5ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00و20:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینک به فدرال بیام

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چو فکشنی هس که من علاقه زیادی دارم بش

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که روحی زیادی دارم و زحمت زیادی برای فکشن میکشم

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+7

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش                                  

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی   

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509092

%28.ERFAN.%29.png

• سن واقعی: ۱۷

• اسم واقعی: عرفان

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر بدکی نبودن معدب پلییر خلاق بهترین خوش رفتاری رو دارم برای همه سرور ها رسیدگی می شع عالی بودن شغل برا دسته متوسط بودن برا من که بهترین تاپ دسته متوسط هستش که بخواهم برا ان شرکت کنم واحساس می کنم این اقلیت دسته متوسط برا من بهترین است

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵یا ۶ ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-02:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این اقلیت

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبه یع  احساس می کنم بهترین باشع و با شوق خوبی منتظرم برم اقلیتش که بتوانم به خواسته خودم برسم و کار هایی دیگرم راحت تر می شع

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اوکی بودن اقلیت برا من خوبه

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲یا 4

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509116

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: shayanLS.png

• اسم واقعی: شایان

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه شوخ و باحال,عاشق گیم آنلاین و پایبند به قوانین,عاشق ماکارونی,عشق به فوتبال

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2یا 3 ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-19:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته کننده بود 

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خاطر رفیق هام و کلا از دسته ویژه و این جور چیز ها خوشم میاد.

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم و این فکشن من را سر گرم می‌کند.

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 3 بار.

Number One Family 

e0a516_2457990745982526494123.gif

Peak.pnge0a516_2457990745982526494123.gif                                  

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509124

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: NoTNeVeR.png
• سن واقعی: ۱۵

• اسم واقعی: امیرحسین

• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب.درسخوان.موبایل پلیر. قانون مدار.شوخ.با‌مرام.خوش‌خنده.فوتبالی.علاقه به الات موسیقی. فیلم‌باز. استعداد در قوانین عمومی در سرور ارساکیا‌گیم‌. همیشه تو فروم ارساکیا‌گیم.اشتیاق به عضویت در دسته ویژه

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ دو الی سه ساعت

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00-14:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت کافی
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بیشتر رفیقا هستن و کلا کاپ رو دوست دارم و فدرال نسبت لیدر بهتر داره اعضای صمیمی تری داره و اکتیویتی راحت و خوب تر نسبت به گارد و جذاب تر از پلیس در کل این فکشن کاپ رو فعلا ترجیح میدم تا گارد یا پلیس

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اکتیویتی راحت تر و تجربه داشتن در این فکشن 
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100بار

[I not have bax, I have [BROTHER

فرزند آذربایگان!!...💪

LightNight.png

i_am_bot.png

My Bro

Raskovism.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509218

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Vince.png
• سن واقعی: 23
• اسم واقعی:  وحید 
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب فعال با مرام مشتی  رفیق آرام
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 ساعت و متغیر
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):  16:00 تا 23:00 
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم دسترسی به سیستم 
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):  فشکن خوبیه و عملیاتی  و هیجان 
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باهاش اشانییت کامل دارم و فکشن خوبیه 
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +11

ویرایش شده توسط Vince

Vince.png

Tezcas Family

Vince

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509220

JaZaB.png
• سن واقعی: 16
• اسم واقعی: حیدر
• در 30 کلمه خود را توصیف کنید:  علاقه مند به رپ خوب , خونسرد, خوش اخلاق , گانر هستم , پایبند و متعهد به قوانین , بافر هستم, داشتن نظم و همچنین دارای برنامه ریزی برای هر نوع کار, صبور هستم,  داشتن برخورد خوب هنگام مواجهه با دیگران و همچنین مسئولیت پذیر, قوی هستم,  خوب و فردی اجتماعی و دارای اعتماد به نفس بالا 
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم و دیگه حوصله نداشتم نیاز به استراحت داشتم
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میتونم وقتی یکی داخله خونه باشه برم چاقو بردارم بکشمش و وانتد نگیرم و به این اقلیت علاقه زیادی دارم و برای اولین بار هم که شده میخوام امتحانش کنم همچنین اسلحه اسنایپر هم میخوام امتحان کنم و ببینم جو اقلیت هیتمن چجوریه درسته که قوانین خیلی سختی داره ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قاتل خوبی هستم و میتونم به راحتی دیگران رو به قتل برسونم
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار

هرچه کنی به خود کنی                                                                        گر همه نیک و بد  کنی 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/313/#findComment-509237

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...