GenraL ارسال شده در یکشنبه در 05:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی مهربون با جنبه با مرام گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به فکشن و لیدر خوبی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و بعضی از رفیقام اینجا هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در یکشنبه در 05:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پرانرژی و اعتماد به نفس زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و آشنایی با همکار های مختلف • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر بسیار مهربان و کار بلد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Poriaa ارسال شده در یکشنبه در 07:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:34 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: امیدوار مهربان باهوش خونسرد خوش اخلاق با تجربه تلاش و کوشش کننده جهت رسیدن به هدف ها, علاقه مند به پیشرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بخاطر تجربه و به چالش کشیدن خود در دسته ویژه و علاقه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر علاقه و زیبایی هایش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdwd ارسال شده در یکشنبه در 07:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:36 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:22 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی مهربون با جنبه با مرام گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به فکشن و لیدر خوبی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و بعضی از رفیقام اینجا هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در یکشنبه در 07:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و میخوام تجربش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تنوع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در یکشنبه در 07:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:46 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: لوتی بی اعصاب خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 الی 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گشتن کشتن گرفتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ک هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ ویرایش شده یکشنبه در 07:46 توسط Terrorism نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝘛𝘦𝘳𝘳𝘰𝘳𝘪𝘴𝘛 𝘉𝘢𝘟 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoToN ارسال شده در یکشنبه در 08:02 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:02 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در یکشنبه در 08:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - گانر - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در یکشنبه در 09:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن پلیس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 7بار در روز. نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در یکشنبه در 09:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان صبور خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7یا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 _12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در یکشنبه در 09:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در یکشنبه در 10:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:00 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00) (21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تجربه کردن فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار WE ALL FRIENDS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در یکشنبه در 10:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:15 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم و خوش اخلاق و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت میباشد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 5:00ta • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام بمونم داخلش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای من یکی شاید خوب باشه چون که من یه اندروید پلیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ ویرایش شده یکشنبه در 10:16 توسط FrostBite نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iIiya ارسال شده در یکشنبه در 11:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:06 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی مشتی با مرام خوشتیپ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته ویزه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بدردتون میخورم و فعالم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قدرت علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در یکشنبه در 11:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در یکشنبه در 11:11 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مقداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس، با ادب، منصف و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدن به علت ثبت دو اخطار اقلیت کمتر از 10 روز • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه و قدرت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس سازگاری و پیشرفت بدون حاشیه سازی با توجه به خلق و خو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در یکشنبه در 11:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با کسی کاری ندارم.سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به این اقلیت بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا فکر میکنم این اقلیت مناسب بنده است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا علاقه مند به کار های جذابی مثل این اقلیت هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در یکشنبه در 11:35 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب، خوش اخلاق، جدی، مهربون، دل سوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردنش، علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۵ بار نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFKGTA ارسال شده در یکشنبه در 11:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17+ • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش بامعرفت خوش حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته گی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ار دو گرفتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره و برای ار دو گرفتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahzadh ارسال شده در یکشنبه در 12:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:34 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب، خوش اخلاق، جدی، مهربون، دل سوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردنش، علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۵ بار نقل قول میکه رفاقت قصه تلخ است که از نامش گریزانم به نامردان مکن مردی که من کردم پشیمانم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در یکشنبه در 13:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام با ادب مهربان. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن و قبلاً هم داخلش بودم تا R3 رفتم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار. نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در یکشنبه در 13:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: چهره ای مبهوت کنندع و بدنی بشدددت ورزیدع, چشمانی وااق واق کنندع(سگ دارع) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 - 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی بیش از حد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +13 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در یکشنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - بی آزار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضویت در دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): Cmd هاشو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کاپ بودن رو دوست دارم کلا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در یکشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:39 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقهی زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در یکشنبه در 14:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:48 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرگرمی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 + نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.