lFarbod ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: فربد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی، عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، کسب درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم جایه مناسبی بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 13 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با ادعا و خیلی جذاب مهربان-ورزشکار-گیمر-دانا-تودل برو-درس بخونم-و در گیم هم سطح خوبی دارم-سیگما- • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):عاشق گشتن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن حاشیه دار هست و مجرمانی رو دستگیر میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول ویرایش شده September 10 توسط Strict اشتباه تایپی نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم - مهربان - با اخلاق - مسئولیت پذیر - افسرده - دور از اجتماع - منزوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 12:00 || 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نمیکردم- خسته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای بهتریه از نظره خودم برای من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه، دوست دارمش، بنظرم جای خوبیه واسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 با سلام و درود خدمت متقاضیان اقلیت فدرال نتایج و اولویت تست گیری به شرح زیر می باشد: @AFK درخواست شما تایید شد. @karadayii درخواست شما تایید شد. @SubZero درخواست شما تایید شد. @Tina1313 درخواست شما رد شد. (فرم شما ناقص است) @FriendOfDevil درخواست شما تایید شد. @ShahaP درخواست شما تایید شد. @ISA درخواست شما تایید شد. @Fraudster درخواست شما تایید شد. @ProGrammer درخواست شما تایید شد. @ThunderStorm درخواست شما تایید شد. @IGNOR درخواست شما تایید شد. @End درخواست شما تایید شد. @amirsavage درخواست شما تایید شد. @Fayez درخواست شما تایید شد. @OldGamer درخواست شما تایید شد. @EliTe درخواست شما تایید شد. @Peak درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری هستید) @TheTohi درخواست شما تایید شد. @LayDen درخواست شما تایید شد. @MMDD درخواست شما تایید شد. @AmirMamad درخواست شما تایید شد. @Fail درخواست شما تایید شد. @Opener درخواست شما تایید شد. @iDaniel درخواست شما تایید شد. @BlackIce درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری هستید) @FesTivaL درخواست شما تایید شد. @TheGoDKiLLeR درخواست شما رد شد. (فرم شما ناقص است) @Hekhamanesh درخواست شما تایید شد. @MaraGun درخواست شما تایید شد. @TheSmarTy درخواست شما تایید شد. @gamer01 درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری هستید) @KeLSieR درخواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @TAHATYLER درخواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @GooD درخواست شما تایید شد. @Drragon درخواست شما تایید شد. @amir111333 درخواست شما تایید شد. @lFarbod درخواست شما تایید شد. @Strict درخواست شما تایید شد. @Destroyer درخواست شما تایید شد. اولویت تست گیری: نکات: هرگونه تماس با لیدر و ساب-لیدر و دخالت در تست گیری موجب رد شدن شما در تست خواهد شد! تعداد سوالات پرسیده شده برای تست: 5 سوال قوانین عمومی- 17 سوال قوانین دسته ویژه - 3 سوال قوانین فدرال همچنین به انتخاب خود شما با تفنگ های Deagle یا MP5 یک Duel انجام خواهد شد. 3/3AV موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. از طریق تایپیک گذارش تست، نوبت خود را بررسی کنید. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 ظرفیت اقلیت Federal Bureau of Investigation تکمیل می باشد. تمامیه پست های درخواست عضویت قبل و بعد از این پست نادیده گرفته خواهد شد. +تقاضامندم تا باز شدن درخواست ها پستی ارسال نشود. 2 نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 با سلام و درود خدمت تمامی متقاضیان عزیز اقلیت فدرال با توجه به خالی شدنِ ظرفیت، اقلیت فدرال عضوِ واجدِ شرایط و فعال میپذیرد. طبق قانون درخواست عضویت دسته ویژه پست های عضویت بعد از 48 ساعت قبول خواهد شد! همچنین فقط درخواست هایی که بعد از این پست گذاشته شود مورد قبول هستند و پست های قبل اطلاعیه نادیده گرفته میشود! نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leonidas ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: آرتین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق با مرام کم حرف مسئولیت پذیر اهل تلاش کردن هستم و به قوانین مسلط هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای حضور در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که علاقه دارم و به قوانینش اگاهم و شرایط کافی برای ثبت نام رو دارم و به نظرم جای مناسبی برای حضور من هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه دارم و به قوانینش مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عیسی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، خوش رفتار ، با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند بودن به دسته ویژه و این فکشن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه مندم و از پسش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5بار ویرایش شده September 13 توسط ISA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی حاشیه از دورویی پرهیز میکنم مهربانم هم رنگ جامعه هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 00-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خودم خواستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تواناییشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وظیفه شناس فعال و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون استعداد در گانری دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، دانا ، خوش اخلاق ، پاینده به قوانین ، کم حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تکراری شدن و آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مندم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با اکتویتی زدن سرگرم میشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ 1 نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRAMIR9831 ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر مودب با مرام با معرفت مسئولیت پذیر گیمر کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم بهش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از بقیه فکشن های دسته ویژه خفن تر است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرانرژی صبور پرتلاش پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم و برام مناسب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه کاپ داشتم قبلا ولی بیشتر علاقه به فکشن FBI دارم و میتونم کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم به خوبی اکتیویتیشو بزنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم، کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم - مهربان - با اخلاق - مسئولیت پذیر - افسرده - دور از اجتماع - منزوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 12:00 || 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نمیکردم- خسته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای بهتریه از نظره خودم برای من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه، دوست دارمش، بنظرم جای خوبیه واسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfDevil ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ تا ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: میکائیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر عاشق بازی یا گیم مسلط به قوانین پسر خوب ساکت با ادب بی دردسر موتور بازی عاشق موتور عشق موتور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00 صبح تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام فکشن کاپ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خیلی دوستش دارم فکشن بسیار عالی حقوق خیلی خوب هیجان زیاد باحال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من فریسک دادنو خیلی دوست دارم با توجه به اینکه مدارس داره باز میشه گفتم شاید تو تایم کمی که میام لذت ببرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 15 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبو ر- خوش اخلاق - جدی در کار ها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جون در خودم میبینم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GooD ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیدلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SRC ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، مشتی ، کفترباز ، موتور باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: هَر شُروّع پایانی نیز خَِّواُِّهَُِّد دَُِِاشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون درامد خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی خدمت به این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ ویرایش شده September 14 توسط SRC نقل قول مشتبا قطیش کو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم عادی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ها 11 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spaiderman ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی، عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، کسب درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم جایه مناسبی بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان قوی و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوسش دارم و کسبه تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از این کار خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار ویرایش شده September 15 توسط RedDragon نقل قول First Friends :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق با مرام کم حرف مسئولیت پذیر اهل تلاش کردن هستم و به قوانین مسلط هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای حضور در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که علاقه دارم و به قوانینش اگاهم و شرایط کافی برای ثبت نام رو دارم و به نظرم جای مناسبی برای حضور من هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه دارم و به قوانینش مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSurati ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر عاشق بازی یا گیم مسلط به قوانین پسر خوب ساکت با ادب بی دردسر موتور بازی عاشق موتور عشق موتور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00 صبح تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام فکشن کاپ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خیلی دوستش دارم فکشن بسیار عالی حقوق خیلی خوب هیجان زیاد باحال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من فریسک دادنو خیلی دوست دارم با توجه به اینکه مدارس داره باز میشه گفتم شاید تو تایم کمی که میام لذت ببرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.