Sasha ارسال شده در April 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: سیدعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی بی اعصاب که هرکیو ببینم توهین میکنم صبور هستم علاقه زیادی دارم که قوانین رو رعایت کنم اما متأسفانه یک سری جاها مجبور به زیر پا گذاشتن قوانین بودم و مجازات شدم که این باعث شده کمی دل سرد بشم صادق و رک هستم و تمام حرفم رو کامل به شخص مقابل میزنم و این یکی از خوبی های منه اجتماعی هستم و به خوبی میتوانم با دیگران ارتباط برقرار کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۴ تا ۵ صبح روز بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بازیکن قیلون با من خصومت شخصی داشتند و منو اخراج کردند. برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل ۳۰ کلمه): بیام داخل این اقلیت تحربه کسب کنم و مجرمین رو به بدترین روش ممکن بکشم جوری که دیگه آنلاین نشوند اشنا شدن با اعضای این اقلیت و فریسک کردن افراد و دریافت رنک ۵ این اقلیت و سپس دریافت لیدری این اقلیت علاقه زیاد به رنگ ابی و دستورات این اقلیت که منو جذب میکنه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت خاصی در گانری دارم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ ۲۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517364 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در April 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آردا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی صبور هستم اما در صورتی که عصبی بشم خیلی بی ادب میشم و چیزی به نام ادب نمیشناسم اجتماعی هستم و دوست دارم با بازیکنان خوش و بش کنم با معرفت و با حوصله و دوست دارم کاری رو که بهم سپرده میشه رو به درستی انجام بدم در حدی که رو دستش نباشه قوانین رو تا جایی که بتونم رعایت میکنم و نمیزارم قانونی زیر گذاشته بشه و تمام تلاشمو میکنم که در سرور فردی مفید باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت کافی برای حضور در فکشن را نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی به این اقلیت دارم و دوست دارم با تمامی اعضای این اقلیت آشنا بشم و تجربه کافی رو در این اقلیت کسب کنم همچنین دوست دارم بازیکنان رو جریمه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اشنا شدن با اعضای اقلیت و کسب تجربه کافی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۴ بار نقل قول InfinityX EnDLesS Bax [IX] لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517372 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودی صبور و با حوصله و برخورد درست و به جا با سایر بازیکنان دارم. علاقمند به اعضا و همکاران مهربون هستم. صادق، ادیب، اخلاق نیک، متعهد به کاری که بهم سپرده بشه، اجتماعی، با مرام، با معرفت، آشنا با کار تیمی. تمام تلاشم رو برای بهتر شدن در هر چیزی که انجامش میدم میکنم. با هیچ کسی مشکل و دشمنی ندارم. پایبند به قوانین هستم. مسئولیت پذیر هستم. سریع در انجام فعالیت های مربوطه. در کل کاری به کار کسی ندارم و سرم تو کار خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 16:00 و 19:00 - 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات و ناراحتی های بوجود اومده باعث شد که اقلیت رو ترک کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل اینکه قبلاً داخل همین فکشن فعالیت میکردم و میتونم به خوبی فعالیت کنم و اکتیویتی بزنم. با قوانین این اقلیت و قوانین سرور آشنایی کامل دارم و میتونم دشمن مردم رو خیلی راحت بکشم تا بهشون حس خوبی القا بشه و اینکه دوست دارم مردم رو به صورت کاملا نامحسوس بکشم و مهارت خوبی در انجام اینکار و سایر امور مربوط به هیتمن دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا در این اقلیت حضور داشتن و ممبر های این اقلیت همه دوستانم هستند همچنین مهارت خوبی در قتل دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۵ بار نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517377 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GooD ارسال شده در April 9, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517628 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BondaGeDadash ارسال شده در April 9, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون سر به زیر با همه رفیق میشم کم حرفم با سابقه ام و علاقه زیادی به فکشن گارد ملی و لیدر و ساب لیدره عزیزش دارم، امیدوارم بتونم دوباره برگردم بهش، از کوره ممکنه در برم ولی کنترلم رو دارم و بیشتر وقتا خنده رو و با حوصله ام، سعی میکنم بازی رو جای بهتری کنم برای پلیر ها و وظیفه شناسم و بیشتر اوقات آنلاینم و به کمک پلیر ها میرم، قدر شناس و قابل اعتمادم، خوش قلبم و سعی در حرفه ای شدن دارم و همچنین گانر تقریبا خوبی هستم و دوست دارم موفق عمل کنم، خونسرد ام،زرنگ ام، با ادب و جدی، شوخ و خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مشکل شخصی و خانوادگی شدید و ناگهانی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی به اقلیت های ویژه از جمله گارد ملی، و داشتن تجربه و سابقه در این اقلیت ها و شناختن و آگاهی از شرایط کنونی سرور و داشتن کنترل روی اقلیت ها و نحوه کارکردشون، و دلم میخواد سرور رو جای بهتری کنم به عنوان یه عضو از اقلیت ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل داشتن تجربه و اینکه قبلا امتحان کردم ویژه رو و شک ندارم توش موفق میشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول Go Touch sum grass young one Elite Warriors till the END EW لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517631 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elyass ارسال شده در April 9, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: الیاس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه علاقه مند به کار گروهی شوخ طبع و اهل صمیمیت منظم در انجام امور و وظایف و به شدت رفیق باز و تحت هر شرایط سعی میکنم تایم آزادمو با رفقا بگذرونم عاشق گیم و همچنین دوست دارم با همه رفیق باشم و به دور از هرگونه بحث و حواشی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودن صمیمیت در فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دارای سابقه حضور در این فکشن هستم و اکثر افرادی که در آن حضور دارند رفیقای قدیمی خودم هستن و خب طبیعتا هرجایی که رفیقا باشن حال میده . همچنین مسلط به قوانین فکشن هستم و بنظر میاد که وضعیت فکشن بسیار خوبه و میشه در آن حال آدم خوب باشه . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در کنار رفیقام هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sometimes you just have to stay silent ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517747 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در April 10, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2024 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی:۱۴ • اسم واقعی: محمد طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال صبور شوخ احترام به دیگران سلام زیاد میدم صدقه میدم نماز میخوانم نون میخرم مسجد میرم فحش نمیدم دوست دارم به بقیه کمک کنم زیاد بازی میکنم عصبی نیستم از بیرو رفتن بدم میاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳ الی ۲۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حرکت به سمت دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به دسته ویژه و متوسط و drugs کلا رفیقام تو این فکشن هستند fps بالایی دارم و میتوتم تو وار ها کمک کنم و علاقه به دسته متوسط و ادم کشی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام گانری تمرین کنم و احساس میکنم جای خوبی باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰۰۰ بار نقل قول :Main Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-517992 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Punish ارسال شده در April 10, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: مهرزاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گدرتمند، به دختران اهمیت نمیدم، رو خودم تمرکز میکنم، سیگمای زمانه، در کنار باشگاه گلنارم ادامه میدم، رفتم تجربی کنارش هنرم ادامه میدم، دوستدار پول، عاشق بازی، قویم، فن رضا گلزار هستم، آرزوی فیت در کنار استاد گلزارو دارم، کلاس های خصوصی تفسیر قرآن برای سنین زیر دوازده سال برگزار میکنم، باهوش، مهربان در عین حال خشن، بخشنده، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام انقدر تو این فکشن بمونم که لول پنج بشم گدرتمند بودن اعضا، گدرتمند بودن لیدر عزیز، حقوق بسیار بالا برای اعضای گرامی، جنگیدن با دشمنان ، از رنگ آبیم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-518181 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در April 10, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2024 •سن واقعی: 22 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/aca016_25u53490-InShot-20250913-111132077.mp4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-518264 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neymar ارسال شده در April 11, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، گیمر، فعال، جذاب، خوش تیب، مهربون، حرفه ای، دوستدار محیط زیست، دوستدار دنیای گیم، عاشق ارساکیا،آرزوی موفقیت، علاقه به خدمت و کمک، عاشق رانندکی و دعوا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی و کمک به مردم و خلاف کارارو دستگیر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در کنار لیدر با تجربه تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول ما میسازیم باهر دردی جز نامردی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-518493 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BooSMooS ارسال شده در April 12, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، گیمر، فعال، جذاب، خوش تیب، مهربون، حرفه ای، دوستدار محیط زیست، دوستدار دنیای گیم، عاشق ارساکیا،آرزوی موفقیت، علاقه به خدمت و کمک، عاشق رانندکی و دعوا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی به فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ----------------------------------------------------------------------------------- -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- If there is no forest there will be no rain Federal Bureau of Investigation لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-518818 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMohammd ارسال شده در April 15, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق .جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 ظهر به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یه اشتباه کوچیک و الان میخام جبرانکنم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد دارم و خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-519840 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omen ارسال شده در April 16, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2024 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالیت زیادی در گیم دارم از جمله میتونم با خلافکار ها به درستی رفتار کنم دنبار شَر نیستم ادم مفیدی برای این فکشن هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 03:00-08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:زیاد در اون فکشن بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه جدیدی از این فکشن داشته باشم و فکر میکنم فکشن خوبی باشه لیدر این فکشن بسیار عالی است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هر جا من باشم کارم رو خوب انجام میدم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ویرایش شده April 16, 2024 توسط Omen نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-520159 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در April 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش،قوی،علاقه،علاقه به این فکشن،باادب،مسئولیت پذیر،بامزه،عاشق ،عاشق گیم،عاشق حیوانات،عاشق طبیعت،مهربان،عاشق کمک کردن به کسایی که دارن میمیرن،صبور،به قانون ها احترام میزارم،عاشق اسکین این فکشن،عاشق ماشین این فکشن،به کسی فوش نمیدم،با کسی کاری ندارم،خوش خنده، بامزه،زیبا،عاشق فشاری کردن پلیر ها،مغز،توانایی اومن به این فکشن رو دارم،عاشق PC،عاشق دوستامم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون فکشنش باحال نبود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق رنگ این فکشن،من همه ی فکشن هارو دوست دارم،عاشق ماشین هاش، عاشق کمک کردن به دیگران،حال میده این فکشن،میتونم با حقوقش پول در بیارم و این خیلی خوب هستش،عاشق اومدن به این فکشن، کار با این فکشن راحت هست،میتونم فرد مفیدی باشم واسه ی این فکشن،تایم دارم واسه ی اومدن به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوشم میاد ازش و دوستام اونجاست. روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ 5بار. نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-521472 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeGod ارسال شده در April 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ الی ۳ ظهر و ۸الی ۹ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-521807 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GooD ارسال شده در April 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-521858 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در April 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:جدی،آرام،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:30-16) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا4 ولا تَـهِـنـوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُوٌمِنینَ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-521945 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImAmir ارسال شده در April 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2024 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال_پر انرژی_به دیگران احترام می گذارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳تا۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-12:00 و 00:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دسته ویژه را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این فکشن باید گانریمون خوب باشه و گانری من هم بد نیست و دسته ویژه را هم دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲تا۵ بار ویرایش شده April 22, 2024 توسط ImAmir نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-521973 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SniperGuyy ارسال شده در April 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرفه ای و کاربلد، گانر، قدیمی، منظم، باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تازه به بازی برگشتم و میخوام جایی باشم که توش مهارت دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت در تیراندازی و مبارزه با جرم و جنایت تخصص من است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-522520 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 با عرض سلام و احترام خدمت تمامی متقاضیان عزیز اقلیت FBI عضو فعال میپذیرد و شما میتوانید از الان به مدت 48 ساعت (تا 17:30 27-04-2024) درخواست های خودتون رو قرار بدین توجه داشته باشید که تمامی درخواست های قبل از این پست نادیده گرفته میشود و همچنین درخواست های بعد از پایان زمان مشخص شده هم حساب نمیشود نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523058 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خلاق، هدفمند، متعهد، پرانرژی، دوستانه، مسئولیت پذیر، باهوش، خوش فکر، وفادار، باشعور، انگیزشی، جدی، همراه، مشتاق، ایده پرداز، پیگیر، قوی، متواضع، مسئولیت شناس، صبور، صادق، گلچین کننده، دقیق، خوش قول، جاودانه، مثبت، پر انگیز، اجتماعی، ویدا و دلسوز. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترک نکردم، کیک شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا این فکشن، خصوصیات تعهد، شجاع، عادلانه، مسئولیت پذیر، تحقیق کننده، حرفه ای، حازم، صبور، قانون ادار، انعطاف پذیر، همکاری کننده، منظم، خوش رو، دارای استعداد ارتباطی، سریع و عملگرا، پایبند به اصول و اخلاق، حاکم بر خودکنترلی، تجربه بالا، حل مسئله کننده، دقیق، دارای شخصیت قوی، حواشی پذیر، عملگرا، دارای قدرت فکر و تصمیم گیری، خوش برخورد، تاثیرگذار، حاکم بر استرس، خلاق و هماهنگ کننده را دارد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا من فکشنی که، خصوصیات تعهد، شجاع، عادلانه، مسئولیت پذیر، تحقیق کننده، حرفه ای، حازم، صبور، قانون ادار، انعطاف پذیر، همکاری کننده، منظم، خوش رو، دارای استعداد ارتباطی، سریع و عملگرا، پایبند به اصول و اخلاق، حاکم بر خودکنترلی، تجربه بالا، حل مسئله کننده، دقیق، دارای شخصیت قوی، حواشی پذیر، عملگرا، دارای قدرت فکر و تصمیم گیری، خوش برخورد، تاثیرگذار، حاکم بر استرس، خلاق و هماهنگ کننده را دارد را دوست میدارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +31 نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523059 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی لوتی با مرام عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 الی 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پایبند قوانین با استعداد گانری خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی لوتی با مرام عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 الی 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پایبند قوانین با استعداد گانری خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی لوتی با مرام عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 الی 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پایبند قوانین با استعداد گانری خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نقل قول Ꮼ Ꮼ ღ Ꮼ Ꮼ - i need you :)) + ?For - ever :)) ∞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523061 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : سن واقعی: 24 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 16:00 و 20:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم کافی براش نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میتونم به خوبی اکتیویتی بزنم ماشین جالبی داره و میتونم به فکشن و هم فکشنی هام کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول MySelf لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523078 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PAR1 ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی لوتی با مرام عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 الی 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پایبند قوانین با استعداد گانری خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نقل قول ttpptt لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523085 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVa ارسال شده در April 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش-سخت کار-به قوانین احترام میزارم -باحوصله-قابل اعتماد -باکسی دشمن نیستم با هرکسی مثل خودش-به بازی أهمیت میدم علاقه به گشتن افراد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 3:00 10:00 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای پیوستن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه شدید به این فکشن دارم و تمام سوالات رو بلدم دوست دارم به سرور و پلیر ها کمک رسانی کنم از گشتن افراد و بازرسی مردم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و امید وارم که جای مناسبی برام باشه که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/49-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/316/#findComment-523088 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.