arshiyaCT ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 داداشم فیلم تخیلی زیاد نگاه میکنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 داداش باهات موافقم ولی جسارت نشه زبونتو نفهمیدم ((شرمنده)) اگه میشه فارسی بحرف (که ما هم بفهمیم) نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 10 دقیقه قبل، amirdii گفته است: داداشم فیلم تخیلی زیاد نگاه میکنی ؟ از کجا فهمیدی؟ 7 دقیقه قبل، OLYMPIA گفته است: داداش باهات موافقم ولی جسارت نشه زبونتو نفهمیدم ((شرمنده)) اگه میشه فارسی بحرف (که ما هم بفهمیم) نمتنوم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 1 دقیقه قبل، arshiyaCT گفته است: نمتنوم Ok نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 9 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن به نظرت بهتر نیست برا دسته ی متوسط تنها باشه؟ نقل قول و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 با نظرت موافقم ولی ناموسا لحجه قشنگی داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 11 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن اینجا سمپ عه ام تی ای که نیست نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 قسمت ۲ شو هم میسازی ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 (ویرایش شده) سلوم طاطاش خبی ب ریت مخلفم ( - ) ویرایش شده September 16 توسط Metii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 4 ساعت قبل، GOVERNMENT گفته است: به نظرت بهتر نیست برا دسته ی متوسط تنها باشه؟ ها راست میگی بگردوم کلته 4 ساعت قبل، AFK گفته است: اینجا سمپ عه ام تی ای که نیست ناموسا؟ 4 ساعت قبل، kopli گفته است: قسمت ۲ شو هم میسازی ؟ ایشالاه بعدا ۱ ساعت قبل، Metii گفته است: سلوم طاطاش خبی ب ریت مخلفم ( - ) نفهمیدوم چی گفتی ولی برچی؟ نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 (ویرایش شده) عزیز بچه مشهد هستی ؟ یادم رفت بگم پیشنهاد خوبیه (+) ویرایش شده September 16 توسط Peace نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 18 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن پیشنهاد جالبیه نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 18 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن داداش این حجم از open source بودن تو سمت قفله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 4 ساعت قبل، Peace گفته است: عزیز بچه مشهد هستی ؟ یادم رفت بگم پیشنهاد خوبیه (+) از کجا فمیدی؟ عشقی ۱ ساعت قبل، Thailand گفته است: پیشنهاد جالبیه نوکرم ۱ ساعت قبل، Realest گفته است: داداش این حجم از open source بودن تو سمت قفله دداش دیگه باید قفلشه ارساکیا وا کنه 1 نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 22 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: به بگردوم همه ره اقا داستان از ای قراره که کامیون حمل متریال یعنی چی یعنی ایکه یک کامیون راس یک ساعتی حرکت مکنه از یک جا به جای دیگر و کلن ها باید کامیون رع نگه درن و راننده رع در بیارن و کامیون رو به محل کلن ببورن وقتی که موبورن بهشان 50000 ک متریال برع کلن مده و 500 اکس پی خوب برع موضوع بعدی ای بود که کشتی شما یک کشتی وسط اب اسپان مکنن و کلن ها باید راس یک ساعتی برن داخل کشتی و اولین کلنی که بیشتر تو کشتی زنده بمونه 200000 ک متریال و 300 ک اکس پی به کلن مده حالا مو گفتوم شما فکراتانه بکنن درود از چیزی که من متوجه شدم فکر کنم حرفش رو یکی زده بود چون واسم خیلی اشناست پیشنهادت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 داداش اگه میشه یه ویس بگیر اینایی که گفتی رو توی ویس بگو. بعد آپلودش کن و لینکشو اینجا بزار. دوس دارم با صدای خودت لحجتونو بشنوم❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 داداش گلم اینا تو ارپی هم لاک عه تو سرور ارپی چی که هیچی نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.