KeLSieR ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 سلام درود. برای ما همه وسیله نقلیه های سرور تکراری شده من از مسئولین میخام که تعدادی وسیله جدید به سرور اضافه کنید! 1 1 1 1 نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CesarVialpando ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 3 دقیقه قبل، KeLSieR گفته است: سلام درود. برای ما همه وسیله نقلیه های سرور تکراری شده من از مسئولین میخام که تعدادی وسیله جدید به سرور اضافه کنید! + موافقم ولی فکر نمیکنم اضافه بشه! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Motad ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 5 دقیقه قبل، KeLSieR گفته است: سلام درود. برای ما همه وسیله نقلیه های سرور تکراری شده من از مسئولین میخام که تعدادی وسیله جدید به سرور اضافه کنید! ++ موافق 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 پیشنهاد تکراری نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 قبل شمام پنجاه نفر این پیشنهادو دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 6 ساعت قبل، Entity گفته است: قبل شمام پنجاه نفر این پیشنهادو دادن بیشتر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 تکراری ولی (+) نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 در ۱۴۰۳/۶/۲۰ در 23:35، KeLSieR گفته است: سلام درود. برای ما همه وسیله نقلیه های سرور تکراری شده من از مسئولین میخام که تعدادی وسیله جدید به سرور اضافه کنید! یعنی از اینکه بگم پیشنهادت تکراری هست هم خسته شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 در ۱۴۰۳/۶/۲۰ در 23:39، CesarVialpando گفته است: + موافقم ولی فکر نمیکنم اضافه بشه! با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو در ۱۴۰۳/۶/۲۰ در 23:41، Motad گفته است: ++ موافق با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو 1 نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 3 دقیقه قبل، BesTGunneR گفته است: با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو کجا داریم میری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در September 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 در ۱۴۰۳/۶/۲۳ در 00:02، BesTGunneR گفته است: با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو داداش یک اینکه @CesarVialpando برادرمه اکانت @Motad هم مولتیمه دومنم کارای من به شخص شما مربوط نمیشه! باید به مردم هم جواب پس بدیم لا اله الا الله نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 14 ساعت قبل، KeLSieR گفته است: داداش یک اینکه @CesarVialpando برادرمه اکانت @Motad هم مولتیمه دومنم کارای من به شخص شما مربوط نمیشه! باید به مردم هم جواب پس بدیم لا اله الا الله با اکانت مولتیت میای واسه خودت نظر میدی وضعت خیلی خرابه داش یه روانشناس برو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۲ در 23:11، ijoker گفته است: یعنی از اینکه بگم پیشنهادت تکراری هست هم خسته شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 پیشنهاد تکراری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۱ در 12:37، AdmBoT گفته است: پیشنهاد تکراری وقتی تکراریه ، همه دارن میگن چرا عمل نمیکنید فقط میگید تکراری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 10 ساعت قبل، amirdii گفته است: وقتی تکراریه ، همه دارن میگن چرا عمل نمیکنید فقط میگید تکراری قضاوت زود کار درستی نیست! ما در حال حاضر با تکیه بر لانچری داریم بازی میکنیم که اخرین آپدیتش سال 2015 بوده و پر از محدودیت است، اعم از محدودیت بازیکنان آنلاین، محدودیت Objective، محدودیت Draw Distance Object و ... که 3 سال پیش مؤسس تصمیم به ارائه Client مخصوص سرور آرساکیا گیم (در حال حاضر که از لانچر استفاده میکنیم در اصل به SA-MP تکیه کردیم) کردند. که تا همین لحظه بسیاری از آن تکمیل شده است! خلاصه بخوام بگم اضافه کردن ماشین به سرور کار 5 دقیقهست! اما در اصل اضافه نمیشه، جایگزین ماشینهای الان سرور میشه و یکی از مشکلات و محدودیتهای بزرگ سمپ، محدودیت اضافه کردن یعنی بازی ما 211 نوع وسیله نقلیه دارد و برای اضافه کردن وسیله نقلیه دیگر میبایست یکی از وسیله نقلیه سرور در حال حاضر رو حذف کند (در اصل پوسته آن وسیله نقلیه را تغییر میدهد و هندلینگ آن را نیز دست خوش تغییرات میکند) اما نه الانی که همه وسیله نقلیههای سرور خریداری شده است! پیشنهاد من برای شما بجای قضاوت زود، صبوری تا انتشار پلتفرم PC لانچر AG:SAMP و Stable شدن ورژن آن و متکی شدن آن از سمپ میباشد. آرزوی موفقیّت برای شما نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: قضاوت زود کار درستی نیست! ما در حال حاضر با تکیه بر لانچری داریم بازی میکنیم که اخرین آپدیتش سال 2015 بوده و پر از محدودیت است، اعم از محدودیت بازیکنان آنلاین، محدودیت Objective، محدودیت Draw Distance Object و ... که 3 سال پیش مؤسس تصمیم به ارائه Client مخصوص سرور آرساکیا گیم (در حال حاضر که از لانچر استفاده میکنیم در اصل به SA-MP تکیه کردیم) کردند. که تا همین لحظه بسیاری از آن تکمیل شده است! خلاصه بخوام بگم اضافه کردن ماشین به سرور کار 5 دقیقهست! اما در اصل اضافه نمیشه، جایگزین ماشینهای الان سرور میشه و یکی از مشکلات و محدودیتهای بزرگ سمپ، محدودیت اضافه کردن یعنی بازی ما 211 نوع وسیله نقلیه دارد و برای اضافه کردن وسیله نقلیه دیگر میبایست یکی از وسیله نقلیه سرور در حال حاضر رو حذف کند (در اصل پوسته آن وسیله نقلیه را تغییر میدهد و هندلینگ آن را نیز دست خوش تغییرات میکند) اما نه الانی که همه وسیله نقلیههای سرور خریداری شده است! پیشنهاد من برای شما بجای قضاوت زود، صبوری تا انتشار پلتفرم PC لانچر AG:SAMP و Stable شدن ورژن آن و متکی شدن آن از سمپ میباشد. آرزوی موفقیّت برای شما مچکرم برای توضیح هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.