warlord ارسال شده در March 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2019 @ali007 شکایت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده وانتد داشتم به جای اینکه Self-Defense بدن به بنده 5وانتد دادن. رسیدگی شود @warlord همچنین اگه در توانتون هست در تست دقت بیشتری کنین که افرادی مثل ایشون وارد Departments نشوند. • شاهد ها: All Cops • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSlark ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم وانتد 6 رو میزدم که ایشون اومد و وانتد رو کشت به دروغ دلیل رو Selff defnse دادن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده March 23, 2019 توسط AliSlark نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 (ویرایش شده) @motevahem شکایت شما قبول شد افسر یک اخطار اقلیت دریافت کرد.@AliSlark شکاید شما رد شد! مدارک ارسال شده توسط افسر مربوطه صحیح بوده است. شما نباید وقتی در دپارتمنت حضور دارید از اعضای دپارتمنت در انجمن شکایت کنید! ویرایش شده March 25, 2019 توسط Scary نقل قول Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharjer ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: عکس ها گویا هستند که بنده وانتد 1 رو به دلیل داشتن اسلحه وانتد دادن WTF اومده بودم بعد از 6 -8 ماه بای دادن با مولتی lucnher رو تست کنم که با این صحنه مواجه شدم و ایشون به خودشون اعتماد کامل هم دارن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8356089884/screens.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leodor ارسال شده در March 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2019 @MoHaMMaDNICEeE شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه اخطار اقلیت گرفتند. Leodor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSlark ارسال شده در April 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد 1 بودم و ایشون cop kill دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل وانتد attack cop به مولتی بنده چیه الان اینجا؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده April 18, 2019 توسط Tommy نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leodor ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 @Tommy با سلام شکایت شما در حال بررسی میباشد صبور باشید. با تشکر از گذارش شما Leodor Amir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leodor ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 @AliSlark با سلام شکایت شما پذیرفته شد و اخطار لفظی به افسر مربوطه داده شد. با تشکر از گذارش شما Leodor Amir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leodor ارسال شده در April 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2019 @Tommy با سلام گذارش شما پذیرفته شد و افسر مربوطه اخطار اقلیت گرفت. Leodor Amir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mobina5544 ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چ لیدری داره اینجا ک ممبرش هنوز نمیدونه باید کی و کجا وانتد داد ممبر الکی نگیرید خواهشا. ماشینمو جای مناسب پارک کردم الکی اخطار داده بعد وانتد داده مگه داریم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و خسته نباشید به لیدر زحمت کش اف بی ای این اقا خواستن مجوز های منو ببینن و من نشون ندادم بعدش وانتد دادن و کشتن اگر مدرک دارن از اخطار دادن واسه تسلیم شدن لطف کنید بزارید ما هم ببینیم کجا اخطار داد که بیاد منو ببره حبس.. ممنون پیگیر این موضوع شید لطفا.. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض ادب خواهشا بگین به من بی احترامی یا فحشی که به ایشون دادم چیه که وانتد دادن؟ میخوام بدونم چه بی احترامی کردم ممنون پیگیر شید لطفا.. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 شکایت از hamid.80 پس گرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2019 @Mobina5544 با سلام خدمت شکایت شما در دست برسی میباشد لطفا مدارک کامل تری از خود ارسال کنید. @MiladMonster با سلام شکایت شما از hamid.80 رد شد به دلیل پس گرفتن شکایت خودتان. موفق باشید بدرود. @MiladMonster با سلام شکایت شما رد شد به دلیل اشتباه شکایت کردن شما افسر مورد نظر به شما وانتد بی توجهی به پلیس را داده است نه وانتد توهین به پلیس موفق باشید بدرود. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2019 @Mobina5544 با سلام طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه و کامل نبودن مدارک شما شکایت شما رد شد. ممنون از گذارش شما موفق باشید بدرود. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در May 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون FBI هستن میان به راحتی wanted PD رو cuff میکنن و بعد arrest در صورتی که من میگم PD c-3 اما ایشون به کار خودشون ادامه میدن لطفا رسیدگی کنین. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در May 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2019 در 15 ساعت قبل، unes گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون FBI هستن میان به راحتی wanted PD رو cuff میکنن و بعد arrest در صورتی که من میگم PD c-3 اما ایشون به کار خودشون ادامه میدن لطفا رسیدگی کنین. • مدرک/عکس یا فیلم: سلام و خسته نباشید من شکایت خودمو پس میگیرم نقل قول Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در May 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون الکی به من وانتد میدن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2019 @unes با سلام خدمت شما شکایت شما رد شد خود شما شکایت را پس گرفته اید با تشکر جرجیس. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در May 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من 2 وانتد الکی داد حالا کاری هم به فوش دادنش ندارم چون فوش بچه صلواته. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2019 @arashjamei سلام شکایت شما در دست برسی میباشد. لطفا افسر مورد نظر مدارک خود را ارسال کند با تشکر جرجیس. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2019 @arashjamei با سلام خدمت شما طبق مدارک ارسال شده کار افسر مورد نظر درست بوده و شما به دلیل توهین به پلیس وانتد گرفته اید با تشکر از گذارش شما جرجیس. 1 نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در May 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من گان داشتم دویدم نتونستن Friskکنن و جای این که (( wanted (( keeping weapons (wanted (Attack Cop به من دادن • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8360814226/Screenshot_36_.zip.html نقل قول به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.