RadaN ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 @Ara ... درحال بررسی نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 @Ara بازهم شکایت شما رد شد, توضیحات کافی رو براتون گفتم داخل پی ام موفق باشید نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای لیدر محترم فرستاده شد. • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم فرستاده شد. نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Claim ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر عزیز همه چی در مدرک مشخصه (تایم فریسک) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول اعضای اقلیت FBI تنها در صورتی که میخواهند طی چندین ثانیه (حداکثر 30) کسی را بگردند(Frisk/)، حق استفاده از دستور Mfrisk/ را دارند برای برخی کشف و ضبطها از بازیکنان (Frisk/) (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Elite فرستاده میشه ویرایش شده January 12 توسط Semtex 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده داشتم از کنار ایشون رد میشدم که یهو Ramming on cop car نمایان شد در صورتی که بنده اصلا به ماشین ایشون برخورد نکردم ، • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/86/448c240d3cc96c31004b40684639191e/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۳۵-AGSA.jpghttps://www.uplooder.net/img/image/55/23139fd3dff11896116cd07c296fc76b/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۴۴-AGSA.jpg https://www.uplooder.net/img/image/55/23139fd3dff11896116cd07c296fc76b/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۴۴-AGSA.jpg 50 دقیقه قبل، Poetry گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده داشتم از کنار ایشون رد میشدم که یهو Ramming on cop car نمایان شد در صورتی که بنده اصلا به ماشین ایشون برخورد نکردم ، • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/86/448c240d3cc96c31004b40684639191e/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۳۵-AGSA.jpghttps://www.uplooder.net/img/image/55/23139fd3dff11896116cd07c296fc76b/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۴۴-AGSA.jpg https://www.uplooder.net/img/image/55/23139fd3dff11896116cd07c296fc76b/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۱۲-۱۲۲۷۴۴-AGSA.jpg پس میگیرم ویرایش شده January 12 توسط Poetry اشتباه پر کردن فرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 @LasTChampioN , @Sever , @Semtex درحال بررسی... @Poetry شکایت شما به خواست خودتان رد شد نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 @LasTChampioN شکایت شما رد شد; مدرک شما برایه ثابت کردن DM کافی نیست نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب شما نشانه شخصیت شماست . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: توضیحات و مدارک برای لیدر @Elite ارسال شد. • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب شما نشانه شخصیت شماست . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: توضیحات و مدارک برای لیدر @Elite ارسال شد. ویرایش شده January 13 توسط Terrorism 1 نقل قول 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 @Terrorism درحال بررسی... نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود. ما بعد از راب بانک موقعی که اومدیم به CP آقای Forbidden اومد و منو frisk/ داد و منو 3 وانتد کرد به خاطر گان داشتن و وقتی که همه به CP اومدن به من گفت handsup/ بزنم و وقتی که زدم منو 2 وانتد دیگه داد و کیلم کرد. • شاهد ها: url=https://agsa.arsacia.ir/players/general/HajAbdollah][/url] • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 @AlirezaRahmani شکایت شما در حال بررسی میباشد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 @Sever , @Semtex شکایت شما تایید شد مامور مربوطه اخطار لفظی دریافت کرد @Terrorism شکایت شما رد شد; اگر مدرکی برایه اثبات رسوندن توضیحاتتون دارید ارائه بدید با حدس/گمان نمیتوانیم تشخیص بدیم @AlirezaRahmani شکایت شما رد شد; شما باید با پلیس همکاری کنید 1 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود. ایشون به من /MS دادن که من وقتی G کردم وانتد running دادن و کیل کردن • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت لیدر محترم @Elite ارسال شد 1 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شما حق دخالت (حتی سوال کردن) در افراد تحت تعقیب اقلیت های دیگر در دسته ویژه را ندارید مگر اینکه خودشان به شما اجازه دهند (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: . • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 @CLown درحال بررسی... @Fayez شکایت شما رد شد; مدرک شما کافی نیس نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 @CLown شکایت شما تایید شد; مامور مربوطه مجازات خواهند شد 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من در دسته متوسط دسته متوسط بودم که ایشون منو فریسک دادن • شاهد ها: نیاز به شاهد نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/pvjnzbvpqrij/Screenshot_۲۰۲۴۰۱۲۴_۰۰۲۹۱۰_AGSA.jpg.htm ویرایش شده January 23 توسط Spederr 4 نقل قول هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 @Spederr شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داده شد . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Elite ارسال شد . 1 نقل قول 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gladiatoreadadabiat ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:خب من تو دریا بودم وانتد داشتم اردنت به من یک اخطار دادن گفتن بیا خشکی داشتم میومدم که ریورت دو تا اخطار پشت سر هم بدون فاصله داد وانتدم داد و من اومدم بشینم تو ماشن اردنت کیل شدم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: EuMfoDVSAInHAdvrZW0CSyBL5DPqGu_2024-01-25_10-18-49.mp4 - 34.9 MB ویرایش شده January 25 توسط gladiatoreadadabiat لینک مدرک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Elite ارسال شد . 45 دقیقه قبل، CLown گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Elite ارسال شد . به خاطر دوست عزیزم @FriendOfGod پس میگیرم 1 1 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homeyra ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، من و دوستم ستّـار داشتیم میرفتیم دریا کنار چون هنوز قشنگه. بعد ایشون بهم بیدلیل Ramming on cop car دادن. لطفا رسیدگی کنین چون هرجا باشم پیش ایشونه دلم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت @Elite ارسال شد. NOTE 1 12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 @Homeyra درود. برای لیدر محترم @Elite ارسال شد. Faction-Note نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 @Terrorism شکایت شما رد شد ، @gladiatoreadadabiat چه فروم سختی ام داری فایلت قابل مشاهده نیس یه سایت دیگه اپلود کن ، @CLown شکایت شما به خواست خودتان رد شد ، @Homeyra شکایت شما درحال بررسیه 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.