Kennedy ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون روی من Frisk زدن و بدون دلیل Kill ام کردن. • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kennedy ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 12 ساعت قبل، Amirts22 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون روی من Frisk زدن و بدون دلیل Kill ام کردن. • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 شاکی محترم @Amirts22 شکایت شما رد شد، 4 ساعت قبل، Amirts22 گفته است: پس میگیرم. با تشکر از شما نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در November 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Rob بیزنس زدم به جای اینکه NG من را کیل کند FBI زد و من در خانه اومدم به جای زندان بعدش با مایشنم رفتم تا NG بیاد من را بزند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در November 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2023 5 ساعت قبل، AkbarGta گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Rob بیزنس زدم به جای اینکه NG من را کیل کند FBI زد و من در خانه اومدم به جای زندان بعدش با مایشنم رفتم تا NG بیاد من را بزند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت خودم را پس میگیرم ولی لطفا بار دیگر تکرار نشود . 3 نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در November 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2023 شاکی محترم @AkbarGta شکایت شما رد شد، در ۱۴۰۲/۸/۱۵ در 17:29، AkbarGta گفته است: شکایت خودم را پس میگیرم *پ.ن: مدارک شما برای اثبات ادعای شما (DM) کافی نمیباشد و برای ثابت کردن نیاز به عکس های بیشتر یا فیلم هست. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiRoK ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا در فکشن فدرال • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://imgurl.ir/uploads/k16677_Voice_2023_11_10_15_12_15.rar نقل قول LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 شاکی محترم @ALiRoK شکایت شما رد شد، فحاشی صورت نگرفته. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Turkey ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود ایشان بنده رو بلافاصله چند ثانیه پس از اینکه rob bank وین شد frisk داده و از انجایی که بنده gunner بودم و گان داشتم 3W داد. از ایشان خواستار مدارک frisk بنده هستم. با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در pm به لیدر مربوطه ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 (ویرایش شده) شاکی محترم @ss2002g شکایت شما رد شد، اولا مدرک از ChatLog برای شکایت معتبر نیست دوما ما قانونی در رابطه با این موضوع نداریم پس در نتیجه حتی اگر چیزی که شما ادعا میکنی رخ داده باشه عملکرد افسر مربوطه موردی نداره و همچنین حتی اگر مدرک هم معتبر باشه ایشون شما رو Frisk/ نکرده و شما خودتون اسلحه خودتونو جلو افسر FBI انداختید. ویرایش شده November 15, 2023 توسط AbbasMZ 1 نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من و دوستانم درحال صحبت بودیم که ایشون اومد و با ماشین پلیس منو زیر کرد و ماشینو نگه داشت تا کیل بشم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 9 ساعت قبل، itsClown گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من و دوستانم درحال صحبت بودیم که ایشون اومد و با ماشین پلیس منو زیر کرد و ماشینو نگه داشت تا کیل بشم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. 1 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 شاکی محترم @itsClown شکایت شما رد شد، 4 ساعت قبل، itsClown گفته است: پس میگیرم. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم رد میشدم از کنار ایشون و این وانتدی که برای همه ی PD , FBI , NG میاد براشون اومد و الکی وانتد داد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Tkk شکایت شما رد شد! در مدرک ارسالی از سوی مأمور مربوطه کوبیدن شما به موتورسیکلت وی کاملاً مشهود است. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpreadeR ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: قانون میگه ۳ اخطار باید بدی و پانیش کنی ایشون ۲ تا داد • شاهد ها: عکس • مدرک/عکس یاhttps://www.uplooder.net/img/image/58/679436faf801b599648a933dd529717a/AG-SA-0041.jpg 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام @King66xx شکایت خود را در بخش گارد ملی مطرح کنید. 1 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: استفاده از /MFrisk داخل بانک قبل از استارت شدن راب بانک • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 @MadeInPersia با سلام خدمت شاکی محترم! طبق مدارکی که از سوی شما امده و با استناد به قوانینی که در انجمن نوشته شده بنده دلیلی بر مجازات مامور خطاب شده نمیبینم. درسته شما داشتید اماده میشدید که به بانک دستبرد بزنید ولی به دید مامور محترم ما شما مشکوک به داشتن اسلحه یا مواد غیرمجاز بودید! افسر مربوطه خطایی انجام نداده است! شکایت شما رد شد. 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده را تحدید به اینکه میرم با اکانت مولتی میام دوِل بدیم میزنمت کرددند و گفتم حرفت یکبار دیگه بگو گفت من چیزی نگفتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/files/eb8ba47d97713ad392ba5f3bfa1f8ba1/Voice-2023-12-6-8-43-52.agrec.html نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 2 ساعت قبل، Mikel گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده را تحدید به اینکه میرم با اکانت مولتی میام دوِل بدیم میزنمت کرددند و گفتم حرفت یکبار دیگه بگو گفت من چیزی نگفتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/files/eb8ba47d97713ad392ba5f3bfa1f8ba1/Voice-2023-12-6-8-43-52.agrec.html لینک صحیح اپلود شد و برای لیدر مربوطه@OmidGH فرستاده شد نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Mikel شکایت شما رد شد!!! قانونی مبنی بر منع دوئل توسط FBI وضع نشده و مهمتر از اون هیچ دوئلی انجام نشده!!!! مورد دوم اینکه قوانین اقلیت بر روی اکانت های مولتی فرد اعمال نمی شود مگر در موارد خاص. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام نقل قول شما باید از تمامی M[x]/ هایی که استفاده می کنید مدرک کافی داشته باشید. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) در صورتی که برای شخصی از دستورات M[x]/ استفاده کردید و در بار اول یا دوم اخطار دادن Wanted برای شما نمایان شد، حتما باید بقیه ی M[x]/ ها را به تعداد 3 بار برای او ارسال کنید تا تمامی اخطار های لازم برای بازیکن فرستاده شده باشد. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @OmidGH ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @WarG شکایت شما تایید شد. مامور خاطی به دلیل عدم ثبت مدرک از اخطارهای خود یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AryaHoster ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من در پینت بال بودم که در همین صورت در دسته متوسطی [ LSV ] Los Santos Vagos بودم که این آقا به من وانتد 4 داد به علت حمل متریال در صورتی که گشتن دسته متوسط برای پلیس یا گارد یا اف بی آی غیر مجز هستش و مجازات داره • شاهد ها: نمیدانم اسم آهنهایی که دیدند که بودند • مدرک/عکس یا فیلم: 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.