Wulf ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 @Angoor شکایت شما از بازیکن SickBoy پذیرفته شد. ایشون نباید از دستور Frisk استفاده کنند بعد از وارن Cop Attack. @Faltzer شکایت شما رد شد. اگر مدرک کامل تر دارید دوباره شکایت کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 در 17 ساعت قبل، NewT گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جدیدن مد شده با ماشین شخصی بیان وانتد بدن و وانتد ببرند؟اگه 20 ثانیه دیرتر میومد تموم بود تایمش اما با ماشین شخصی اومد! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uplod.ir/fv2wn1p3t6d9/AG-SA-0120.jpg.htmhttp://uplod.ir/1e1s9ptctbgw/AG-SA-0121.jpg.htmhttp://uplod.ir/ikhrqepgd9xk/AG-SA-0122.jpg.htmhttp://uplod.ir/eut1i9ul89r7/AG-SA-0123.jpg.htmhttp://uplod.ir/aqx1smx83md7/AG-SA-0125.jpg.htm پس میگیرم 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ! ایشون C-3 و اماده به انجام وظیفه هستند اما وقتی در چت دپارتمنت میگوییم FBI C-3? کسی جواب نمیده و یا حتی این شخص رو با # تگ کردم و صدا زدم جواب ندادن و خودشون رو به نفهمی زدن! • شاهد ها: اعضای دپارتمنت • مدرک/عکس یا فیلم: کلیک کلیک کلیک کلیک نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 @Scarlet شکایت شما قبول شد. اخطارات لازم داده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات ; ایشون به من وانتد الکی دادن خواستار مدارک از طرف ایشون هستم. ایشون ب من بعد یک اختار وانتد عدم توجه دادن در صورتی که باید بعد 3 اختار این کار انجام میدادن ایشون حتی به من فرصت اینکه از وسیله پیاده شم هم نداد (در مواقعی که فرد بدون درجه تحت تعقیب در کار شما اختلال ایجاد کند، می توانید با این دستور به او اخطار بدهید و اگر گوش نکرد طبق قوانین بعد از 3 اخطار به او Ignoring Cop دهید) من خواستار مجازات این دوست عزیز هستم مدارک : ادم چقدر میتونه عقدیه ای باشه که بعد cop kill شدن بیاد الکی وانتد بده در 2 ساعت قبل، OpieWinston گفته است: من خواستار مجازات این دوست عزیز هستم به علت معذرت خواهی شکایتم رو پس میگیریم. نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 @OpieWinston شکایت شما رد شد. اگر ایشون 1 اخطار داده بود نمیتونست به شما وانتد بده چون وانتد دادن اتوماتیک هست و بعد از 3 بار اخطار دادن میتونه وانتد بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: C-6 هستم ایشون بهمن اخطار میدن مثل اینه w داشته باشی فرار کنی speedc بگیرتت ازت جریمه بگیره • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 @Evan شکایت شما قبول شد. اخطارات لازم داده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Normazine ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون /ram زدن بدون دلیل و بدون وجود وانتد در خانه آمدن داخل house من که close بوده و برای Tgun من wanted دادن به /timestamp توجه کنید کاملا مشخص هستش / درخواست AV دارم طبق قوانین • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 با سلام خدمت @Normazine. همکار بنده 83Karim83 شاهد تمامی ماجرا بودن. شما و چند نفر کنار هم ایستاده بودین. بنده به شما /mfrisk دادم و شما وارن رو دریافت کردین. بعد اینکه وارن گرفتین دویدید سمت خونه و رفتین داخل. با توجه به تحقیقاتی که کرده بودم از قبل، حق استفاده از /Ram رو داشتم. /ram زدم اومدم داخل و شما /Tgun کردین که من به شما وانتد دادم. @8KARiM8شما شاهد ماجرا بودین ازتون میخوام که هر چی بود رو بگید. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 @Normazine @Kiyanoosh با عرض سلام و احترام خدمت شاکی محترم طبق گفته ایشون بله من در اونجا حضور داشتم و بیرون از خانه بودم ایشون به شما اخطار داد که به ایستید و با پلیس همکاری کنید ولی شما به خاطر داشتن اسلحه سریعا وارد خونتون شدید و از دستور /tgun استفاده نمودید طبق عکس و مدارک . البته اگر اینطور باشد که FBI به هرکس /mfrisk داد به معنی == به ایستید و با پلیس همکاری کنید و فرد سریعا وارد خانه بشود و سپس /tgun کند که نمیشود اگر اینطور باشد پس همه از فردا وقتی پلیس میخواد بگرددشون سریعا وارد خونه میشن و /tgun میکنن با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 @Normazine @Kiyanoosh البته ناگفته نماند من خودم هم در بعضی اوقات که میخواهم شما یا دوستانتان را frisk بعد از اینکه از دستور /mfrisk استفاده کردم شما یا دوستانتان که در کنارتان هستند سریعا وارد خانه شده و از دستور /sleep استفاده میکنید و اینکار خودش نیز مجازات به هم راه دارد . من درون بازی در این باره چندین بار به دوستانتان و خودتان تذکرات لازم را داده ام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Normazine ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Kiyanoosh گفته است: با سلام خدمت @Normazine. همکار بنده 83Karim83 شاهد تمامی ماجرا بودن. شما و چند نفر کنار هم ایستاده بودین. بنده به شما /mfrisk دادم و شما وارن رو دریافت کردین. بعد اینکه وارن گرفتین دویدید سمت خونه و رفتین داخل. با توجه به تحقیقاتی که کرده بودم از قبل، حق استفاده از /Ram رو داشتم. /ram زدم اومدم داخل و شما /Tgun کردین که من به شما وانتد دادم. @8KARiM8شما شاهد ماجرا بودین ازتون میخوام که هر چی بود رو بگید. آقایان @Kiyanoosh و @8KARiM8 با توجه به تایم چت عکسی که گزاشتم میتونید ببینید که راس 15:50:00 چت هم کلنی من بوده راس 15:50:57 هم Tgun من بوده با این تفسیر کمترین و خوشبینانه ترین حالت برای باور حرف شما تا 57 ثانیه قبل از Tgun من MV دریافت نکردم که البته 57 ثانیه برای 3 تا MV کافیه و من قبل از Tgun وانتد رو خودکار میگرفتم برای همین تو شکایت گفتم به /timestamp دقت کنه کسی که رسیدگی میکنهقصد فریبکاری نداشته باشین لطفا من همینجا عاجزانه از لیدر دسته FBI خواهش میکنم تو گزینش ممبر ها دقت بیشتری کنه FBI الان جوری شده انگار War دارن با Civil ها درسته چند نفر ایستاده بودیم که رسیدین کریم و یک نفر دیگه از FBI بودن کنارتونقبل از MV و پیاده شدنتون از ماشین رفتم داخل House اگر مدرکی از MV دارید ارائه کنید ویرایش شده June 5, 2020 توسط Normazine اضافه کردن منشن @ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 23:06، 8KARiM8 گفته است: @Normazine @Kiyanoosh با عرض سلام و احترام خدمت شاکی محترم طبق گفته ایشون بله من در اونجا حضور داشتم و بیرون از خانه بودم ایشون به شما اخطار داد که به ایستید و با پلیس همکاری کنید ولی شما به خاطر داشتن اسلحه سریعا وارد خونتون شدید و از دستور /tgun استفاده نمودید طبق عکس و مدارک . البته اگر اینطور باشد که FBI به هرکس /mfrisk داد به معنی == به ایستید و با پلیس همکاری کنید و فرد سریعا وارد خانه بشود و سپس /tgun کند که نمیشود اگر اینطور باشد پس همه از فردا وقتی پلیس میخواد بگرددشون سریعا وارد خونه میشن و /tgun میکنن با تشکر در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 23:14، 8KARiM8 گفته است: @Normazine @Kiyanoosh البته ناگفته نماند من خودم هم در بعضی اوقات که میخواهم شما یا دوستانتان را frisk بعد از اینکه از دستور /mfrisk استفاده کردم شما یا دوستانتان که در کنارتان هستند سریعا وارد خانه شده و از دستور /sleep استفاده میکنید و اینکار خودش نیز مجازات به هم راه دارد . من درون بازی در این باره چندین بار به دوستانتان و خودتان تذکرات لازم را داده ام. تذکرات و نوشته ها پس گرفته شد و اینجانب هیچگونه دخالت یا نظری درباره این موضوع ندارم با تشکر از لیدر فکشن و با ارزوی موفقیت برای همکارم@Kiyanoosh و دوست خوبم @Normazine نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H1DDEN ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر عزیز FBI. این باره دوم که دارم گزارش میکنم که عده ای کلا نمیدونن دسته ویژه یعنی چی کلا همه چی براشون مسخرس میشینند یک جا و هیچ کاری نمیکنن درسته که DUTY نیستین ولی دلیل بر این نیست وقتی کس دیگه جز شما نیست کمک نکنید. بیایم یکم رو اسم دسته فکر کنیم، دسته ویژه اینجا جای کار های الکی نیست اگه دوست ندارید خب استعفا بدید و ما رو هم روشن کنید. این گزارش صرفا جهت اینه که دسته ویژه با بقیه دسته ها اشتباه نگیریم و جای مسخره بازی نیست. این کار ایشون بار ها دیده شده. • شاهد ها: شاهد ها فکر کنم بچه های FBI پشتم باشن. • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک هم برید چهار راه همیشه اونجاس فرد نیازی به چیزه دیگه نیست. امیدوارم درست بشه این مشکل. ویرایش شده June 5, 2020 توسط H1DDEN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 @Normazine شکایت شما قبول شد. اخطارات لازم داده شد. @H1DDEN شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mili ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم میرفتم سرعتم بیشتر بود ردش کردم رفتم اینور دیدم طرف وانتد داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در 2 ساعت قبل، Mili گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم میرفتم سرعتم بیشتر بود ردش کردم رفتم اینور دیدم طرف وانتد داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتم رو پس میگیرم نقل قول FreeDoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خیلی جالبه اومدن سر CP بعد از اتمام راب بلافاصله من رو Frisk کردن و شروع کردن به 3 وانتد دادن - بعدش هم که به من اخطار دادن که تسلیم شوید و همراه ما بیاید در حالی که ایشون اصلا ماشین یا وسیله نقلیه پلیس باهاشون نبود و میخواستن با سو استفاده از دستور /Handsup به من دستبند بزنند و ببرن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 @AliBozorG درود بر شما. 1. Frisk کردن ایشون بعد از راب مشکلی ندارد. 2. ایشون به شما اخطار MS دادند که شما رو تا وسیله نقلیه پلیس ببرند و بعد /Cuff کنند که این کار ایشون هم مشکلی ندارد. 3. ایشون از دستور /Handsup سو استفاده کردند؟ شما به درخاست ایشون گوش نکردید و ایشون سعی داشتن با این دستور شما را دستگیر کنند. کار افسر مورد نظر صحیح بوده, شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دسته متوسطم این آقا فدرال منو فریسک میکنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/fb7t581yd6br/AG-SA-0000.jpg.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 @xxxmmdkhatar شکایت شما رد شد. افسر مورد نظر دیگر در اقلیت نیست, کار افسر مورد نظر هم صحیح بوده و Frisk کردن دسته متوسط مشکلی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام خدمت لیدر محترم شکایت اول : فرد خاطی /MT داده بنده وایمیسم میبینم نیستش بعد وانتد میده شکایت دوم: اخه مگه من Wanted Kill بود که kill کرده؟ شکایت سوم: /Cuff نکرده و بنده رو /Arrest میکنه داداش اگه دنبال Activity هستی بگو خودم بهت Activity میدم معلومه دنبال Wanted Kill هستی خودشم قبول داره کارش اشتباه بوده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/ey4d_1.mp4/ http://uupload.ir/view/k3g7_3.mp4/ http://uupload.ir/files/zxa3_4.png http://uupload.ir/files/l38w_2.png نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 (ویرایش شده) ما اینیم دیگه ویرایش شده June 14, 2020 توسط Gloomy 1 1 نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 @djamer شکایت اول شما رد شد. شما باید اخطار اول و دوم رو گوش میکردین نه وقتی که اخرین اخطار رو دادن. شکایت دوم شما قبول شد. افسر مورد نظر اخطار اقلیت دریافت میکنند. شکایت سوم شما قبول شد. به افسر مورد نظر اخطار لفظی داده میشود. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kabirstation ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با هواپیما میان در عرض دو ثانیه /ms میدن بعدم رانینگ چه وضعشه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 15, 2020 توسط kabirstation نقل قول Taraf Donbale Moft Hajie Begam Bad Khami K Baram Ofte Latie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.