Mehrdad ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 (ویرایش شده) بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان ویرایش شده September 4 توسط TheMehrdad 4 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 20 دقیقه قبل، TheMehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان جان من از این بحثا را نندازید الان دوباره به خاطر حرف های سیاسی هشدار می گیرم. حرفی هم میزنیم می بینی اصلا ربطی به سیاست نداره ولی به خاطر برداشت ناظم بر اساس تجربیات قبلی هشدار می گیریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 آینده غیر قابل پیش بینیه باید ببینیم چی پیش میاد.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 9 ساعت قبل، TheMehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان بریم بالا باز بالا باز بالا باز، بالا در بیشترین حد ممکن نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 همچی ممکنه چه بخوای چه نخوای باید ببینیم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deter ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 16 دقیقه قبل، Syd گفته است: بریم بالا باز بالا باز بالا باز، بالا در بیشترین حد ممکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 ارساکیا:تمام شدن پروژه AG:SAMP زندگی واقعی:انتخاب رشته ی خوب نقل قول First Friends :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 خ نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 نمیشه بگیم اخطار میگیریم نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 15 ساعت قبل، TheMehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ سوال فوقالعاده سختی بود مهری... 1 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 من آرزوی ای ندارم و هر چیزی خیر باشه همونه و کلا از تهه دلم دوست دارم واسه همه پلیر ها اتفاقاته خوبی بیوفته واسشون آرزو موفقیت دارم! 1 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entity ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 پول زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 نمیدونم از این بپرس @TheWeeknd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 02:26، ijoker گفته است: جان من از این بحثا را نندازید الان دوباره به خاطر حرف های سیاسی هشدار می گیرم. حرفی هم میزنیم می بینی اصلا ربطی به سیاست نداره ولی به خاطر برداشت ناظم بر اساس تجربیات قبلی هشدار می گیریم. ناظما همه گونی بدستن نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 ۱ ساعت قبل، Alarm گفته است: ناظما همه گونی بدستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 1 ساعت قبل، Alarm گفته است: ناظما همه گونی بدستن به خدا داداش شده من حرفم سیاسی نبوده ولی به خاطر برداشت اشتباه ناظم من هشدار گرفتم کامیاب هم که ازشون حمایت بی جا می کنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaaSaa ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 دوست دارم کنار @Schizophrenia @Mehrdad تو جاده با یه ماکسیما اونم هوا بارونی بریم شمال تو گیم هم هاستر شم /sethpall -1 0 بزنم 1 نقل قول Triads Mafia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 01:04، Mehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان هرچی خدا بخواد نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 01:26، ijoker گفته است: جان من از این بحثا را نندازید الان دوباره به خاطر حرف های سیاسی هشدار می گیرم. حرفی هم میزنیم می بینی اصلا ربطی به سیاست نداره ولی به خاطر برداشت ناظم بر اساس تجربیات قبلی هشدار می گیریم. xd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashAli ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 01:04، Mehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان ایشالا اتفاق های خوبی در راهه ✌ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 14:34، Mehrdad گفته است: بنظرتون دوست دارید چه اتفاقی یکی دو سال بعد یا بیشتر داخل آرساکیا یا زندگیتون بیوفته؟ @TheReza @Syd @AliSm @Meshki @HamedKhan @aryan82 @Celeste @Abolfaazl @karadayii @AkbarGta @ArtaMis @GodWorld @Elone @Teymurnplasht @Rha @Arsoo @Albus @Schizophrenia @kopli @Darkping @AbneR @Resurrect @AdmBoT @AIIison @MaxTeR @LoverBoy @RedDragon @farbod @mehrdad @AmirMamad @Sath و بقیه دوستان اگه یه روزی رفتوم موروم او بالا مالاها نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در 2 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دقیقه قبل ادمین هاستر منیجر لیدر نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.