رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پیشنهاد برای سیستم راب جدید

Reyzor

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و درود

سیستم راب جدید که به سرور اومد مزیت های خوبی داشت از جمله اینکه دزدی از بانک رو خیلی پیشرفته تر کرد و هیجان اون رو بالا برد،

اما از جمله معایبش این بود که وانتد های اقلیت NG به شدت کم شد و همچنین امکانِ fail شدن راب از قبل خیلی بیشتر شد که باعث شده پلیر های کمی نسبت به سیستمه قبلی راب بزنند،

در صورتی که میشه گفت در سیستمه قبلی یکی از منابع درامد برای پلیر بود.

پیشنهاد اول برای اینکه راب زدن در سرور بیشتر بشه و پلیر بتونه از راب پوله کافی در بیاره اینه که مبلغه صندوق های بانک بیشتر بشه و پوله نهایی بینه رابر ها تقسیم نشه بلکه هر پلیر با توجه به مهارتش در راب پول بگیره

برای مثال به ازای هر مهارت پلیر 10،000$ دریافت کنه؛ با این کار کسی که مهارتش در راب بیشتره برای پول راب میزنه و کسی که مهارتش کمتره برای بالا بردنه مهارت و دریافت پول راب میزنه.

پیشنهاده دوم برای بیشتر شدنه وانتد های اقلیت NG:

همونطور که میدونید مپِ بانک تا لود بشه کمی طول میکشه و تا NG بیاد وارده بانک بشه و از کسی خونی بریزه و یا کسی رو بکشه، کشته میشه.

حالا اگه NG بیاد از باف استفاده کنه باعث میشه که راب fail بشه و پلیر دیگه راب نزنه،

همچنین اگه اعضای NG فقط به رانر ها تیر بزنند و اونم اگه کارشون رو درست انجام بدن فقط از هر راب 2 وانتد نصیبشون میشه که برای این اقلیت خیلی کمه و FBI هم از راب getsample نمیگیره.

حالا اگه قسمتی از قوانین عوض بشه که اعضای NG بتونند بیرون از بانک به رابر ها شلیک کنند (فقط خون بریزن و حق کشتن نداشته باشند که FBI از getsample استفاده کنه) هم باعث میشه FBI نقشش در راب بیشتر بشه، هم تا وقتی رابر ها getsample میشن به CP برن و پولشونو دریافت کنند و هم وانتد های NG خیلی بیشتر از قبل میشه و یجورایی تعادل برقرار میشه.

امیدوارم مورد پذیرش قرار بگیره، همپنین اگه پیشنهاده اول در سرور سمپ امکانش نبود پیشنهاده دوم عملی بشه.

یا حق

ویرایش شده توسط Ariyaa
  • دوست دارم که 1

!It's not over until I say the Game is over

%5BR%5Dazor.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...
  • مؤسس

با سلام.

بله، همانطور که مطلع هستید باید در Rob جدید مقدار بیشتری پول بدهد.

همانطورم که اشاره کردید Rob زدن یکی از منابع درامد بازیکنان بود که یک واقعیت اشتباه بود و ما این واقعیت را تغییر دادیم و از این به بعد باید کمتر Rob صورت گرفته شود.

باید به فکر راهی باشیم که بدون دست بردن در Rob جدید وظیفه جدیدتری برای National Guard ایجاد کنیم.

لینک به دیدگاه

درود!

من یک ایده ای دارم ، فکر نمیکنم قابل قبول شما باشه ولی باز هم میگم، شاید ایده های جدید به ذهنتون خطور کنه!

پلیس فدرال ، از دستور /frisk میتونه استفاده بکنه و پلیس دپارتمان هم از /speedc میتونه در آمد  خوبی داشته باشه ( اسکرین شاتشونم جور میشه ) اما گارد ملی!!!

گارد ملی فقط حق  /ram در rob رو داره که اونم بشدت کمیاب هست و اغلب اوقات بعد از /ram به دلیل فریز طولانی خیلی سریع میمیرند ، وانتد های 5 و 6 هم خیلی کم هستن!

وانتد هایی که C-6 هستن نه خیلی زیاد هستن ، نه خیلی کم ، اگه که بشه وانتد های C-6 رو داد به گارد ملی این اقلیت هم یکم سرش شلوغ تر میشه !

یک پیشنهاد دیگه ی من هم اینه که قابلیت قرار دادن اسلحه ، مواد ، مواد ساخت اسلحه در ماشین میسر بشه و فقط گارد ملی بتونه داخل ماشین های افراد رو بگرده

• دوست دارم که 1

%5BT%5Dorna%5BD%5Do.png

.I have nothing to say

لینک به دیدگاه

علی جان این دزدی از بانک خیلی مشکلات داره که گارد ملی نباید داخل بانک وانتد اهدا کنه

رانر ها با یه(carjack) دزدی از بانک (fail) میشه

بنظر من هم به فکر دزدی از خانه ها [مثل نسخه آفلاین جی تی ای سان اندریس باشید] هم دزدی از بانک

با تشکر

ویرایش شده توسط Hidden22
اشتباه تایپی
لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...