FesTivaL ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده وار اجباری بودم نمیدونم من که چیت ندارم بیان بگن چیت داری اگر بگین کیفیت فیلمو میارم بالا • مدارک (فیلم یا عکس": فیلم وار :http://s9.picofile.com/file/8332999684/avc_War_Storm_with_Ballas.avi.html ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با سلام، ادمین مورد نظر 24 ساعت زمان را برای پاسخ داراست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در July 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 سلام در این مورد تحقیق کردم که آقای Farhan را به خاطر چرخش صفحه و تیر خوردن به یک جا. بنده تست کردم که این دلیل از فیلم بوده است و الکی بن شدم مدارک تست کردن من با اکانت رفیقم:http://s9.picofile.com/file/8333011676/Test_charkhesh_safe_ba_account_rafigham_Favier_ba_d_az_ban_shodanam.mp4.html 1 ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با سلام "مدارک به ادمینه مورد نظر فرستاده شد" شما در رقابت های اجباری دسته متوسط از Cheats استفاده کردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در July 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 (ویرایش شده) اگر در فیلم نمی توانید تشخیص بدید بیاید Check pc کنید ویرایش شده July 29, 2018 توسط FesTival . ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 1, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 @Arian لطفا سریع تر رسیدگی کنید ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در August 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2018 با سلام شکایت شما در حال رسیدگی است. لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 7, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 سلام لطفا سریع تر رسیدگی کنید 10روز داره میگزره اینجوری باشه آنبنی بگیرم خوبه تا اینجوری وایستام ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 با سلام. لرزشی که در فیلم هایی که قرار دادید مربوط به چیست؟ لطفا واضح در توضیح بدید، این نوع لرزش غیر عادیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 9, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 سلام ادب احترام لرزش فیلم مشکل از نرم افزار Bandicam بوده من در سرور های دیگر تست کردم و همین مشکلو داشتم. من وارمو با لب تاب زدم و مشکل لرزش صفحه برخورد کردم. من اصلا چیت ندارم که بزنم اگه می خواهید دوباره تست کنم و فیلمشو بدم من با اکانت کسی دیگه تست کردم و دیدم مشکل از Bandicam هست. و فیلم هم در این تاپیت گزاشتم. ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام، شکایت شما رد شد، لرزشی که در فیلمتون مشاهده میشه کاملا غیر عادی می باشد و به وضوح استفاده شما از Cheat را ثابت می کند. شکایت بسته شد/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده