KINGFOX ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 سلام دوستان به نظر من باید وقتی که تو فکشن Tow truck company همه ی مکانیک ها وقتی سرویس قبول کنند سرویس ها تو صف میمونند و به نظر من مثل staff کاری کنید که مثلا پایین صحفه بنویسه 8 : S S یعنی service mechanic یا میشه نوشت 8 : SH اینجوری بهتر میشه یا برای مدیک بنویسه 8 : M یا 8 : SM اینجوری باحال تر و بهتر میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 در ۱۴۰۳/۶/۳ در 22:45، KINGFOX گفته است: سلام دوستان به نظر من باید وقتی که تو فکشن Tow truck company همه ی مکانیک ها وقتی سرویس قبول کنند سرویس ها تو صف میمونند و به نظر من مثل staff کاری کنید که مثلا پایین صحفه بنویسه 8 : S S یعنی service mechanic یا میشه نوشت 8 : SH اینجوری بهتر میشه یا برای مدیک بنویسه 8 : M یا 8 : SM اینجوری باحال تر و بهتر میشه . داداش این که تایتلیه آخه ما همینطور مغزمون مریضه تو هم بدترش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 در ۱۴۰۳/۶/۳ در 23:45، KINGFOX گفته است: صحفه صفحه* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 در ۱۴۰۳/۶/۳ در 22:45، KINGFOX گفته است: سلام دوستان به نظر من باید وقتی که تو فکشن Tow truck company همه ی مکانیک ها وقتی سرویس قبول کنند سرویس ها تو صف میمونند و به نظر من مثل staff کاری کنید که مثلا پایین صحفه بنویسه 8 : S S یعنی service mechanic یا میشه نوشت 8 : SH اینجوری بهتر میشه یا برای مدیک بنویسه 8 : M یا 8 : SM اینجوری باحال تر و بهتر میشه . Staff که نیس مشتی (-) نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 (-) نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 (ویرایش شده) فکر نکنم جالب باشه (-) ویرایش شده August 26 توسط Hack نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 منطقی نیست نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 ایده جالبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 برخلاف تایتل باحاله اما صفحه شلوغ میشه (-) نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EdiBroCk ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 جالب نیست (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 جالب نی (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 پیشنهاد خوبیه موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 درود مخالفم - نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 با سلام، مخالفم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 در ۱۴۰۳/۶/۳ در 22:45، KINGFOX گفته است: سلام دوستان به نظر من باید وقتی که تو فکشن Tow truck company همه ی مکانیک ها وقتی سرویس قبول کنند سرویس ها تو صف میمونند و به نظر من مثل staff کاری کنید که مثلا پایین صحفه بنویسه 8 : S S یعنی service mechanic یا میشه نوشت 8 : SH اینجوری بهتر میشه یا برای مدیک بنویسه 8 : M یا 8 : SM اینجوری باحال تر و بهتر میشه . نظر شما محترم است ولی مخالفم (-) نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 در ۱۴۰۳/۶/۵ در 21:03، ijoker گفته است: داداش این که تایتلیه آخه ما همینطور مغزمون مریضه تو هم بدترش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 در ۱۴۰۳/۶/۵ در 21:03، ijoker گفته است: داداش این که تایتلیه آخه ما همینطور مغزمون مریضه تو هم بدترش کن نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 نه مخالفم (-) همینجوریش خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 در ۱۴۰۳/۶/۳ در 22:45، KINGFOX گفته است: سلام دوستان به نظر من باید وقتی که تو فکشن Tow truck company همه ی مکانیک ها وقتی سرویس قبول کنند سرویس ها تو صف میمونند و به نظر من مثل staff کاری کنید که مثلا پایین صحفه بنویسه 8 : S S یعنی service mechanic یا میشه نوشت 8 : SH اینجوری بهتر میشه یا برای مدیک بنویسه 8 : M یا 8 : SM اینجوری باحال تر و بهتر میشه . سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkyLaR ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 - نقل قول هیچ انسانی دوست نداره بمیره ! اما همه آرزو میکنن برن به بهشت. اما، یادمون میره که برای رفتن به بهشت اول باید مرد... :My Account First Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.