رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تعویض تایم وار - Farbod , Slap , Merkel , Omidreza

Roney

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Roney.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل :  

OmidReza.png

Merkel.png

Slap.png

Farbod.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام خدمت ادمین های عزیز آرساکیا گیم، طبق قوانین نوشته شده در Forum که همه باید پایبند به اون باشن، نوشته شده، وار های اجباری در روزهای: چهارشنبه - پنجشنبه و جمعه برگزار خواهد شد‌.

و من پایبند بر همین اصل ام، بخاطر مشکلات پیش آمده در سرور تایم های ست شده برای وار در روزهای: شنبه - یکشنبه و دوشنبه‌س

و من در این تایم و ساعت هاشون بخاطر دلایل شخصی امکان حضور ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم. لطفاً رسیدگی کنید.

پ‌ن: به این دلیل که هفته اول حضورم در فکشنه نمیتونم درخواست مرخصی بذارم.

• مدارک (فیلم یا عکس): -

9d4629_24f96f17-24c3e103-24b9421-2e1f02-

Roney.png

Menu.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود @Roney عزیز,

چند مورد مطلب هست که میبایست برای شما روشن شود زیرا ظاهرا هیچ اطلاعی از این روند ندارید:

• در وهله اول, وار ها اصلا به صورت اتوماتیک برگزار میشوند و وار هایی هم که به طور دستی اضافه میشوند اصلا توسط ادمین وار ها تنظیم نمیشوند.
  • دوما: تمامی این تصمیم ها به درخواست رنک های بالاتر انجام شده و ما هیچ دخالتی داخل روند وار نداشتیم
  • سوما: حرف شما درباره وار ها صحیح میباشد اما به دلیل وجود مشکلات فراوان داخل این سیستم وار های ان روز به هفته بعد موکول شد و فردای همان روز تیم توسعه این مورد را رفع کردند.
  • برای موردی که گفتید نمیتوانید در رقابت شرکت کنید, میتوانید با مسئولین قضیه را در میان گذاشته, و نتیجه نهایی را مطلع شوید.
  • همچنین همان روزی که این اتفاق افتاد ما تمام تلاش خود را برای اجرای رقابت کردیم و داخل همان روز یک Attack + Back attack برگزار شد اما به یک سری دلایل اون رقابت حساب نشد.

خلاصه: ما هیچ دستکاری ای داخل وار ها نداشتیم و همش با توجه به شرایط و صلاحدید مدیریت بوده

امیدوارم که توضیحات کافی بوده باشه براتون

بدرود.

• مرسی 2

مدیریت کل, منتظرتم...

لینک به دیدگاه

ارسال شده در (ویرایش شده)
26 دقیقه قبل، Slap گفته است:

درود @Roney عزیز,

چند مورد مطلب هست که میبایست برای شما روشن شود زیرا ظاهرا هیچ اطلاعی از این روند ندارید:

• در وهله اول, وار ها اصلا به صورت اتوماتیک برگزار میشوند و وار هایی هم که به طور دستی اضافه میشوند اصلا توسط ادمین وار ها تنظیم نمیشوند.
  • دوما: تمامی این تصمیم ها به درخواست رنک های بالاتر انجام شده و ما هیچ دخالتی داخل روند وار نداشتیم
  • سوما: حرف شما درباره وار ها صحیح میباشد اما به دلیل وجود مشکلات فراوان داخل این سیستم وار های ان روز به هفته بعد موکول شد و فردای همان روز تیم توسعه این مورد را رفع کردند.
  • برای موردی که گفتید نمیتوانید در رقابت کنید, میتوانید با مسئولین قضیه را در میان گذاشته, و نتیجه نهایی را مطلع شوید.
  • همچنین همان روزی که این اتفاق افتاد ما تمام تلاش خود را برای اجرای رقابت کردیم و داخل همان روز یک Attack + Back attack برگزار شد اما به یک سری دلایل اون رقابت حساب نشد.

خلاصه: ما هیچ دستکاری ای داخل وار ها نداشتیم و همش با توجه به شرایط و صلاحدید مدیریت بوده

امیدوارم که توضیحات کافی بوده باشه براتون

بدرود.

درود،

بنده برام فرقی نمیکنه که کی مقصره، مشکل من دقیقا اینه که داخل قوانین نوشته شده بلااستثناء وار ها در روزهای مشخص استارت میشه، و افراد میان تایم و وقتشون رو تنظیم میکنن برای همین، برای مثال من کل تایم وار جدید رو باید سر کلاس باشم و امکان نداره که بتونم شرکت کنم، درخواست مرخصی هم نمیتونم بذارم...

تقصیر من چیه که بخاطر حضور نداشتن در وار باید fw بگیرم؟

ویرایش شده توسط Roney

9d4629_24f96f17-24c3e103-24b9421-2e1f02-

Roney.png

Menu.png

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Roney گفته است:

درود،

بنده برام فرقی نمیکنه که کی مقصره، مشکل من دقیقا اینه که داخل قوانین نوشته شده بلااستثناء وار ها در روزهای مشخص استارت میشه، و افراد میان تایم و وقتشون رو تنظیم میکنن برای همین، برای مثال من کل تایم وار جدید رو باید سر کلاس باشم و امکان نداره که بتونم شرکت کنم، درخواست مرخصی هم نمیتونم بذارم...

تقصیر من چیه که بخاطر حضور نداشتن در وار باید fw بگیرم؟

گفتیم که:

18 دقیقه قبل، Slap گفته است:

برای موردی که گفتید نمیتوانید در رقابت شرکت کنید, میتوانید با مسئولین قضیه را در میان گذاشته, و نتیجه نهایی را مطلع شوید.

مدیریت کل, منتظرتم...

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

با سلام و احترام خدمتِ شما شاکی عزیز @Roney

اوقات به کام:

توضیحاتی که برای شما باید عرض کنم جهتِ رفع ابهام شما:

• همانطور که اَدمینِ مربوطه خدممتون عرض کردند سیستم وار ها توسطِ مقام های بالاتر که شاملِ سرپرست مدیریت و موسس می شود.
  • و لذا که در روز های چهارشنبه و پنجشنبه سیستم وار مشکل داشته اَست تصمیم بر این شده که در روز های یکشنبه و دوشنبه وار ها برگزار شود.
  • و همچنین توضیحاتِ اضافه اَدمینِ مربوطه به شما داده اند.

مسئولینِ رقابت های دسته متوسط و دسته متوسط دخالتی در این موضوع نداشته اند.

شکایتِ شما رد شد.

+موفق باشید.

+بسته شد!

• دوست دارم که 1

EnDWaY.png 

☠ 
atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...