error8 ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: همه جی در فیلم مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8332772334/gta_sa_2018_07_24_01_48_22_788.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در July 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2018 (ویرایش شده) با عرض سلام خدمت شما! در اونت دوئل بعضی اوقات به دلیل لگ بودن این اتقاق میوفته و انگار که من دارم ریلود میکنم. در فیلم خود شما هم هست دقیقاََ قبل اون ریلود من یک ریلود دیگه هم کردم و این چطور ممکنه؟ فیلم دوئل در اونت با شما جهت دلایل امنیتی به مدیریت فرستاده شد. یا حق! ویرایش شده July 26, 2018 توسط PrestiGe ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 مدارک ارسالی از سوی ادمین محترم درست بوده و از هیچ نوع تقلبی استفاده نکرده است، شکایت شما رد شد. لطفا از این پس توضیحات کامل ارائه بدید. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده