KaRaMeL ارسال شده در August 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام بنده اخیرا بن شدم و هرجی مدرک رو دانلود کردم چیزی ندیدم از ادمین از موبوطه مدارک میخام در غیره این صورت شکایت بی دلیل بوده و من علکی مجازات شدم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2024 شاکی عزیز، سلام و وقت بخیر؛ طبق بررسیها در این شکایت: صحت مجازات صورت گرفته مورد تایید میباشد. جهت رفع ابهام: لطفا در محیط بازی از دستور Helpme/ و یا Report/ استفاده کنید و از چگونگی بررسی فایل ارائه شده، اطلاع داشته باشید. هیچ محرومیت بیدلیلی از جانب ادمین مربوطه مشاهده نمیشود. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده