amirkz ارسال شده در August 18, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2024 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بن بی دلیل لطفا برسی کنید من با یکی درگیر شدم طرف جلو ادمین به من فوش ناموسی داد شاهدم دارم بعد ادمین منو بن کرد اونم 20 روز چون جرم DM ادمین jail هس لطفا کمکم کنید من تو این سرور زحمت کشیدم در ضمن من به طرف فوش مدادم اگه چیری هم گفته باشم فوش جنسی و ناموس نبوده که بن 20 روز شه • مدارک (فیلم یا عکس)داخل ucp قابل مشاهده هس ویرایش شده August 18, 2024 توسط amirkz توضیحات بیشتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 18, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2024 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @MaxTeR عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ViPeX ارسال شده در August 18, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2024 درود طبق حرف هایی که گفتید باید مدارک داشته باشید برای اثبات حرفتان و الکی کسی را قضاوت نکنید نقل قول با یکی درگیر شدم طرف جلو ادمین به من فوش ناموسی داد شاهدم اگه درباره ی این موضوع مدرکی دارید بفرستید برای پاسخگوی عزیز هر مجازاتی در نظر بگیرن برای بنده با کمال میل قبول میکنم مدارک به همراه توضیحات ارسال شد Staffe-Not Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2024 شاکی عزیز، طبق بررسیها: شما در 20:01 18-08-2024 و در مکان عمومی، درحال ایجاد آلودگی صوتی بودهاید و ادمین مربوطه، با توجه به سابقههای قبلیتان، بدرستی شما را 20 روز محروم کرده است. اما از آنجایی که شما، خودتان را رفع محرومیت کردهاید، از تغییر دلیل محرومیت شما صرف نظر شد. همچنین ادمین مربوطه مجازاتهای لازمه را دریافت خواهد کرد. شکایت شما رد/تایید و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده