PoiSoNiOuS ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 (ویرایش شده) با سلام! • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: لیدر Police Departmen یک عدد خای خالی برای اوردن افراد به فکشن دارن!!! ایشون بازیکن M[O]si رو کیک دادن واسه همین 1 جای خالی هست ولی هین بازیکن بعد از همه پست گذاشته و لیدر Police Departmen اون جای خالی رو برای ایشون نگه میدارن!!! نمیزارن کسی بره توی Faction تا خودشو ثابت کنه اون بازیکن کیک شده و باید صبر کنه تا جا خالی بشه برو تو فکشن ولی با پارتی بازیه لیدر Police Departmen ایشون با خیاله راحت چون میدونن که پارتی دارن میرن تو فکشن!!! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8332521776/Leader_Police_Departmen.rar.html ویرایش شده July 23, 2018 توسط DeMOniS 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز 1. اینکه چه کسی بیاد تو فکشن با لیدر مشخص میشه 2. بنده در قسمت درخواست عضویت گفتم که تنها خودم با کسانی که میخواهند تست بدهند تماس میگیریم، که شما اصلا به این توجه نکردید. 3. اینکه من چه کسی رو در اقلیت خودم وارد و یا خارج میکنم به شما مربوط نمیشه از مدیریت درخواست دارم با این بازیکن به دلیل شکایت الکی و مزاحمت برای بنده و افراد اقلیت، مجازاتی در نظر گرفته شود مدارک: http://s8.picofile.com/file/8332525200/Ozviyate_PD.png 1 1 When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 @Sauron شما صاحب اقلیت نیستید لیدر آن هستید که به این معناست هر بازیکنی میتواند وارد اقلیت شود ولی @DeMOniS زمانی که اقلیت 1 نفر جا دارد لیدر میتواند با توجه به سابقه درخواست دهنده فردی را انتخاب کند که توانایی بیشتری دارد. شکایت شما رد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده