KeLSieR ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: من از پلیری شکایت کردم که مجازات بشه که ادمین GeO شکایتم را تایید کرد و به اشتباهی منو میوت کرده از من کسی شکایت نکرده و نمیدونم برای چی میوت شدم لطفا پاسخگو باشید دلیل میوت شدن من را میخام بدونم چون داخل شکایات چیزی پیدا نکردم! @Noise • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 18 توسط KeLSieR 1 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 اشتباه از سوی بنده بود، خیلی متأسفم 2 1 2 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 شاکی عزیز، سلام و وقت بخیر؛ طبق بررسیها: شما به اشتباه توسط ادمین مربوطه مجازات شدهاید. ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد. جهت رفع محرومیت از صحبت، لطفا در محیط بازی با یکی از سرپرستهای کارکنان در ارتباط باشید. شکایت شما تایید و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده