TripleH ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام بنده با رفیقام که شاهدینم هستن تو کلن داشتیم حرف میزدیم میخندیدیم یکی از رفیقام گفت آدرس ایمیلتو بده ی چیزی برات بفرستم منم آدرس ایمیل خودمو تو کلن که فقط رفیقای خودم بودن من و ۳ نفر از رفیقام هیچ کسی نبود حتی تو پابلیک هم چیزی نگفتم فقط خودم و رفیقام بودیم ولی ایشون بدلیل تبلیغات بن داد بدون هیچ دلیلی • مدارک (فیلم یا عکس): در یو سی پی مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 درود. تشکر که توضیحات رو خودتون ارائه دادید. Staff-Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 شاکی عزیز، سلام و وقت بخیر؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد. لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 درودی دیگر، طبق بررسیها: بنظر میرسد که شما به اشتباه توسط ادمین مربوطه مجازات شدهاید. حساب شما رفع محرومیت خواهد شد و ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد. دقت کنید که شما میتوانید تنها در جمع 3 نفره و یا کمتر، آدرس ایمیلتان را قرار دهید و در صورت قرار دادن آن در محیطی با تعداد افراد بیشتر، محروم خواهید شد. شکایت شما تایید و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده