ReVeN ارسال شده در August 17, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت مدیران بازی بنده داشتم FTP میکردم ایشون اومد منو Respawn داد (بنده صدا نداشتم) بدون دادن pm و اطلاع از Check-PC بنده رو بن کرده منرو کشتن و به زندان رفتم تایمی که AFK بودم بنده رو محروم کردن بدون هیچ دلیلی حتی ریپورت منم نداده بودن و ریپورتی ام که میومد که گزارش از بنده بوده ایجاد مزاحمت بوده و در رابطه با چیت نبوده سلامت باشید یا علی • مدارک (فیلم یا عکس): UCP , Log مستندات هستش درخواست دارم ایشون مدرک خودشون رو برای شما بفرستند با تشکر Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 17, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2024 توضیحات و مدارک تحت قالب Staff Note ارسال شد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 18, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2024 شاکی عزیز، سلام و وقت بخیر؛ طبق بررسیها: ادمین مربوطه در 18:10 17-08-2024 به شما اطلاع داده است که خروج از بازی منجر به محرومیت شما میشود، اما شما بیاعتنایی کردهاید و از بازی خارج شدهاید. با توجه به مکالمههایی که داشتهاید، کاملا واضح میباشد که شما از حرفهای زده شده اطلاع داشتهاید. همچنین کشتن شما بدلیل آسانی در ادامه روند کنترل سیستم بوده است. صحت مجازات صورت گرفته مورد تایید میباشد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده