رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پارتی بازی و بن بی دلیل geo

iTANJIRO

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: oOo_DANTE_oOo.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: GeO.png

• توضیحات: سلام بنده ی نفر بهم 720 کی داد و بهم اعتماد کرد و من اکانت ندادم بهش طبق قوانین علی اساسینز که گفته ما در قبال خرید و فروش اکانت مسعولیت نداریم..این ادمین اومد و گفت پولو پس بده برو منم گفتم باشه و پولو پس دادم ولی ایشون بهم گف الکی گفتم و بن بی مورد زد برای فحاشی بنده هیج فشی ندادم و ادمین طاها و اکسلین هم گفتن که اره پارتی بازی میخایم کنیم بنت کنیم     واقعا متاسفم که چند نفر رو ادمین کردین که از قانون پیروی نمیکنن و برای خودشون بن میزنن  /  بنده به 4 تا ادمین گفتم گفت ما مسعولیت نداریم بعد بن میخورم؟ اونم وقتی پولو پس دادم؟

• مدارک (فیلم یا عکس):https://uupload.ir/view/gta_sa_2024-08-13_00-17-27-655_451s.avi/

• هاها 1

GOJO                                                     bfa917_2464d1d84888307.gif 

a62617_24152a07-2496438490138422713979.g

iTANJIRO.png

a62617_24152a07-2496438490138422713979.g    

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

41 دقیقه قبل، dantenon گفته است:

بنده ی نفر بهم 720 کی داد و بهم اعتماد کرد و من اکانت ندادم بهش طبق قوانین علی اساسینز که گفته ما در قبال خرید و فروش اکانت مسعولیت نداریم..این ادمین اومد و گفت پولو پس بده برو منم گفتم باشه و پولو پس دادم

در رابطه با این موضوع هیچ گونه مجازاتی روی حساب کاربری شما اعمال نشده زیرا همکاری کردید و مبلغ کلاهبرداری شده را بازگرداندید. (هر چند اوّلش مقاومت داشتید)

47 دقیقه قبل، dantenon گفته است:

بن بی مورد زد برای فحاشی بنده هیج فشی ندادم

مدارک توهین در میکروفن: Staff Note

Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today

لینک به دیدگاه

شاکی عزیز، سلام؛ وقت بخیر.

طبق بررسی‌ها:

• در صورت داشتن مدارکی که اثبات کند از جانب ادمین مربوطه "پارتی بازی‌"ای صورت می‌گیرد، دوباره اقدام به شکایت کنید. شکایت شما برای قسمت "پارتی بازی" بدلیل عدم تهیه مدرک رد شد.
  • شما در 23:02 12-08-2024، در مکان عمومی (مکانی با 5+ نفر) با میکروفون اقدام به توهین شدت پایین کرده‌اید. صحت مجازات صورت گرفته، مورد تایید می‌باشد. شکایت شما برای قسمت "بن بی‌دلیل" نیز رد شد.

جهت رفع ابهام:

• دقت کنید که هر توهینی، در هر شدتی، در صورتی که در مکان عمومی باشد و از طریق میکروفون صورت گیرد، قابل مجازات می‌باشد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون می‌باشد.

شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Noise
  • مرسی 1

Noise.png

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...