رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بدون دلیل | Merkel

KomanD0

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Komando.png عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Merkel.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:  -

• توضیحات:  با سلام

چند روز پیش از Azure شکایت کردم ادمین @Robertشکایت رو رد کرد به دلیل اینکه توهین از سمت دو طرف بوده بعد من از @Robert شکایت کردم ادمین @Noise شکایت رو رد کرد بعد اینجا من داشتم با Abbas[500] بحث میکردم که این بنده خدا فقط منو بن کرد به دلیل خصومت های شخصی لطفا رسیدگی بشه

• مدارک (فیلم یا عکس): Ucp

• هاها 3

37a625_24Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

My Account 

Komando.png

My Multi Account 

AmiR.._...png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی می‌باشد، لطفاً صبور باشید.

@Merkel عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید.

• دوست دارم که 1

Noise.png

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم.

ما نه تنها در بازی بلکه در زندگی واقعی هم آداب و احترام هایی داریم که باید رعایت بشن. 

دلایلی که شما اصلا توجه و رعایت نکردید :

1. چون یک نفر لهجه خاصی دارد دلیل نمیشه اون فرد رو مورد تمسخر و بی احترامی قرار دهید.

2. شما نه تنها این یک بار بلکه چندین بار دیگر هم فحاشی کرده اید به همین شخص و خود بنده به شما اخطار دادم.

مدارک ارسال شد Staff-Note

• دوست دارم که 2
  • مرسی 1
لینک به دیدگاه

طبق بررسی‌های صورت گرفته:

• تنها در موقعیتی طرفین مشمول مجازات نمی‌شوند که هر دو شکایت کرده باشند و به نحوی، اثبات شود که هر دو بازیکن، درحال توهین به یکدیگر بوده‌اند.
  • اما شرایط، بگونه‌ای است که هیچ شکایتی صورت نگرفته و ادمین مربوطه، شما را در 17:00 11-08-2024 درحال فحاشی دیده است و صحت مجازات صورت گرفته مورد تایید می‌باشد.
  • در صورتی که از بازیکن مربوطه فحاشی‌ای صورت گرفته است، شما می‌توانید بهمراه مدرک، از بازیکن شکایت کنید.

لازم بذکر است که اگر شرایط بگونه‌ای باشد که ادمین‌ها در حین فعالیت، هر دو بازیکن درحال فحاشی را مجازات نکنند، نظم سرور بهم می‌خورد.

مورد گفته شده، تنها در شرایط خاصی می‌باشد که توضیح داده شد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون می‌باشد.

شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد.

موفق باشید.

Noise.png

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...