KomanD0 ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام چند روز پیش از Azure شکایت کردم ادمین @Robertشکایت رو رد کرد به دلیل اینکه توهین از سمت دو طرف بوده بعد من از @Robert شکایت کردم ادمین @Noise شکایت رو رد کرد بعد اینجا من داشتم با Abbas[500] بحث میکردم که این بنده خدا فقط منو بن کرد به دلیل خصومت های شخصی لطفا رسیدگی بشه • مدارک (فیلم یا عکس): Ucp 3 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Merkel عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Merkel ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم. ما نه تنها در بازی بلکه در زندگی واقعی هم آداب و احترام هایی داریم که باید رعایت بشن. دلایلی که شما اصلا توجه و رعایت نکردید : 1. چون یک نفر لهجه خاصی دارد دلیل نمیشه اون فرد رو مورد تمسخر و بی احترامی قرار دهید. 2. شما نه تنها این یک بار بلکه چندین بار دیگر هم فحاشی کرده اید به همین شخص و خود بنده به شما اخطار دادم. مدارک ارسال شد Staff-Note 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 طبق بررسیهای صورت گرفته: تنها در موقعیتی طرفین مشمول مجازات نمیشوند که هر دو شکایت کرده باشند و به نحوی، اثبات شود که هر دو بازیکن، درحال توهین به یکدیگر بودهاند. اما شرایط، بگونهای است که هیچ شکایتی صورت نگرفته و ادمین مربوطه، شما را در 17:00 11-08-2024 درحال فحاشی دیده است و صحت مجازات صورت گرفته مورد تایید میباشد. در صورتی که از بازیکن مربوطه فحاشیای صورت گرفته است، شما میتوانید بهمراه مدرک، از بازیکن شکایت کنید. لازم بذکر است که اگر شرایط بگونهای باشد که ادمینها در حین فعالیت، هر دو بازیکن درحال فحاشی را مجازات نکنند، نظم سرور بهم میخورد. مورد گفته شده، تنها در شرایط خاصی میباشد که توضیح داده شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده