Nicolay ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: بنده بعد از سوار شدن در ماشین یک Paramedic اون فرد Deleteveh کرد و من داخلش باگ شدم, موضوع Report ارسالی بنده Stuck\ Falling through the map بود که در /AL به ایشون گفتم باگ شدم لطفا منو Slap کنید تا از باگ در بیام, ایشون بدون اینکه هیچ وقتی برای بنده بزاره و یا موقعیت منو چک بکنه سریع منو به دلیل درخواست شخصی از سرور کیک کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 11 توسط Nicolay 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Abys عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 Staff-Note Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 سلام، طبق بررسیها: ادمین مربوطه عجولانه تصمیم گرفتهاند و شما را به اشتباه از بازی کیک دادهاند. شکایت شما تایید و ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد. موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده