AliExpert ارسال شده در August 10 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 درود نظر بنده این است که زمانی ما خریدی انجام می دهیم [ مانند خرید وسایل نقلیه - خانه - بیزینس ] تا یک ساعت با یک کامند مانند /SellBack بتوانیم خرید خود را برگردانیم. [ نکته برای Sellback کردن وسایل نقلیه به تعداد بیمه های کم شده باید مبلغ پرداخت شود ]. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در August 10 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 جالب نیست مخالفم 1 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TonyS ارسال شده در August 10 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 به هیچ عنوان موافق نیستم باعث Abuse میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 10 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 سودی نمیمونه خب (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 اقا من برم ماشین ۴ میلی بگیرم ۲ میل بعد نیم ساعت یارو متوجه بشه این بده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 مخالفم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 جالب نیست راستش نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 این پیشنهاد از شما بعید بود (-) نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 در ۱۴۰۳/۵/۲۰ در 14:30، AliExpert گفته است: درود نظر بنده این است که زمانی ما خریدی انجام می دهیم [ مانند خرید وسایل نقلیه - خانه - بیزینس ] تا یک ساعت با یک کامند مانند /SellBack بتوانیم خرید خود را برگردانیم. [ نکته برای Sellback کردن وسایل نقلیه به تعداد بیمه های کم شده باید مبلغ پرداخت شود ]. از خرید منصرف شدید خوب برید به طرف بگید باز بهتون بفروشش یه چیزی هم باید گیر اون بیاد یه اطمینانی باید از خریدش داشته باشه دیگه مخالفم (-) نقل قول بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 ۱ ساعت قبل، MahdiShokri گفته است: از خرید منصرف شدید خوب برید به طرف بگید باز بهتون بفروشش یه چیزی هم باید گیر اون بیاد یه اطمینانی باید از خریدش داشته باشه دیگه مخالفم (-) منظور از خرید هایی هست که از سرور میگیریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 در ۱۴۰۳/۵/۲۰ در 14:30، AliExpert گفته است: درود نظر بنده این است که زمانی ما خریدی انجام می دهیم [ مانند خرید وسایل نقلیه - خانه - بیزینس ] تا یک ساعت با یک کامند مانند /SellBack بتوانیم خرید خود را برگردانیم. [ نکته برای Sellback کردن وسایل نقلیه به تعداد بیمه های کم شده باید مبلغ پرداخت شود ]. درود , بنظرم ابیوز های زیادی میشه باهاش و اینکه مثلا پلیر بتونه 2 بار در ماه اینکارو کنه مخفی کننده @AliExpert نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 2 ساعت قبل، AliExpert گفته است: منظور از خرید هایی هست که از سرور میگیریم. آها پس یه سیستم sell back back میخواید باشه من فکر کنم وقتی سل بک میدیم کلا موجودی و آیدی اون ماشین یا موتور از سرور حذف میشه نقل قول بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 با سلام نظر من منفی نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.