Demone ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: از ادمین بخاید • توضیحات: من در خونه رفیقم منتظر رفیقم بودم که بیاد کرش شده بود گفت نتم خرابه بعد چند تا دختر اومدن گفتن از اینجا برو مزاحمت ایجاد نکن اصلا منم بهشون چیزی نگفتم بعد دیدم ادمین اومد گفت از اینجا برو مزاحمت ایجاد نکن گفتم در خونه رفیقم وایسادم چه ایجاد مزاحمتی به اونا چه ربطی داره اگه ناراحته بگو از اینجا برن دیدم ادمین منو به دلیل مزاحمت 7روز بن کرد • مدارک (فیلم یا عکس): از آدمین بخاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 شاکی عزیز، سلام؛ طبق بررسیها: حساب شما بدلیل این موضوع توسط ادمین مربوطه محروم نشده است و درحال حاضر، حسابتان فعال میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده