Amirali14sss ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: UCP • توضیحات: شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) موضوع اول این هسته که من اصلا چیت نداشتم و باگ بودم توی دیوار راه میرفتم و ادمین Olden این موضوع رو فهمید من رو کیک داد موضوع دوم اینه که چت A/ برای چی ساخته شد برای هماهنگ بودن ادمین ها و دو دوست عزیزمان عرفان جان و سجاد جان به اشتباهی بن دادن اگر من در حال چیت زدن بودم مدارک رو از ادمین های خاطی خواستدارم برای دفعه اول باید 30 روز بن میشدم و به علت تسلط نداشتن Nuclear بن Permanently کردن خواستدار اعمال مجازات روی ادمین خاطی را دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 سلام و درود خدمت شما مدرک: Staff Note چون اسم بنده رو به عنوان موضوع شکایت آوردید مدارک و توضیحات برای مسئول مربوطه ارسال شد. 8 ساعت قبل، Amirali14sss گفته است: موضوع اول این هسته که من اصلا چیت نداشتم و باگ بودم توی دیوار راه میرفتم آره احتمالا مجبور شدین برین توی دیوار چیت تست کنید 8 ساعت قبل، Amirali14sss گفته است: موضوع دوم اینه که چت A/ برای چی ساخته شد برای هماهنگ بودن ادمین ها ببخشید سر این موضوع با شما هماهنگ نکردیم ایشالا دفعه بعدی نقل قول تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) مجازات حسابهای کاربری با سطح کمتر از 5 مستقیماً محرومیت دائم حساب کاربری خواهد بود. در صورت استفاده از تقلب جهت آزار و اذیت بازیکنان، ساختن حساب کاربری جهت استفاده از تقلب و تقلب های آسیب رسان به خود سرور مجازات محرومیت IP و یا HWID اعمال خواهد شد. نمونههایی از تقلب: - نرمافزارهایی که در نحوه تیراندازی بازیکنان تغییراتی را هرچند ریز ایجاد کنند (aimbot، norecoil/nospread، rapidfire و...) - نرمافزارهایی که به شما امکان می دهد سایر بازیکنان را از فواصل دور یا از پشت دیوارها ببینید (wallhack و...) - نرمافزارهایی که در سرعت بازی، لوازم جانبی وسایل نقلیه، رنگ و مقاومت آنها تغییر ایجاد کنند (speed hack، acceleration hack، drift mods، repair mods، airbrake و...) - نرمافزارهایی که به بازیکنان این امکان را می دهد تا سریعتر بدوند، تلپورت کنند، بلندتر بپرند، از دیوارها بالا بروند و از انیمیشن هایی که در بازی ساخته نشده استفاده کنند (teleport hack، prototype، parkour، flying cheats، jump cheats و...) - نرمافزارهایی که به شما در یافتن آیتمهای مخفی در مسابقات ویژه کمک می کنند. - سایر نرمافزارهایی که در خود بازی و محیط آن ساخته نشده اند. 1 1 اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 Staff Note 3 بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 سلام، طبق بررسیها: شما دقیقا قبل از محرومیتتان درحال استفاده از Teleport Hack بودهاید و جای بحثی در این موضوع نیست. هر دو محرومیت دریافتی از طرف هر دو ادمین، در یک زمان بوده و اشتباهی در این موضوع توسط ادمینها صورت نگرفته است. با این حال ادمین Nuclear بدلیل محرومیت دائم شما عملکرد صحیحی نداشته است. تاریخچه محرومیت شما ویرایش و بمدت 30 روز محروم خواهید شد. شکایت شما در مورد محرومیت دائم (که ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد) و دو بار محروم شدن تایید و برای سایر موارد رد شد. موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده