این ارسال پرطرفدار است. Terrorism ارسال شده در August 2 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام ، ایشون در حاله تست گیری از من یکی از سوال رو یدونه e نزاشتم AV داد که من خواستم اصلاح کنم که AV داد من تایم داشتم در حالی که چون با عجله تایپ میکنم این مشکلات پیش میاد و یکی از سوال هم داشتم 3 عدد از برنامه های کنترل سیستم رو میگفتم که گفت تایمت تمومه AV داد و یه سوال دیگه هم داشتم همشو میگفتم که درست بود باز بیدلیل AV داد و درخواست پیگیری دقیق این شکایت رو دارم • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/21051-گزارش-تست/?do=findComment&comment=564607 2 3 15 1 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 درود، Staff-Note 7 2 5 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد زیرا دسته ویژه سوالاش باید سخت تر باشه از دسته متوسط ملایم به نظر من اشتباه لغتی داشتین برایه این بوده که جواب درست ندادین زیرا این همه تایم داشتین واسه جواب دادن و مستقیم جواب اشتباه دادین واسه نرم افزار کنترل سیستم هم به شما تایم قانونی دادن و شما تنها یک عدد رو گفتین 1. AnyDesk و به درستی AV گرفتین در کل مدارک لیدر کامل میباشد موفق باشید بسته شد. 2 ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده