HaRDNeSs ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام من به اشتباه مجازات شدم من بار اول مزاحمت کیک نشدم درجا وارن گرفتم مگه وقتی یه پلیر بد /ad میزنه اول کیک نمیشه بعدش وارن میگیره یا تو وار یه شخصی Anim بزنه اول کیک نمیشه بعد وارن بگیره تو قانون هم نوشتن مجازات مزاحمت بار اول کیکه من بار اول کیک نشدم همون اول وارن گرفتم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP Mehrab 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Robert عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 درودی دیگر، طبق بررسیها: شما مدتی پیش بدلیل ایجاد مزاحمت در Boss Event از سرور کیک شدهاید و طبق قانون شما بدلیل تکرار این موضوع، اخطار دریافت کردهاید. صحت مدارک ارسالی مورد تایید میباشد و شما بدرستی توسط ادمین مربوطه مجازات شدهاید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده