AIIison ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من تازه آن بن کردم داشتم وال میزدم و با از Abuse bug استفاده میکردم که یهو دیدم ادمین اومد بن داد درسته من سابقه محرومیت دارم ولی دلیل نمیشه بلافاصله بعد از آن بنی بیام تقلب کنم حتی دفعات قبلی ادمین اومد چک پی سی داد ولی این بار نگفت چک پی سی حداقل میومد چک پیسی اگه چیزی پیدا میکرد بن میکرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 درود نقل قول تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) مدارک مبنی بر استفاده شما از چیت بسیار واضح میباشد و طبق قانون نقل قول شده مجازات 30 روز محرومیت بر روی اکانت شما اعمال گردید. Staff Note موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 سلام، طبق بررسیها: شما دقایقی قبل از محروم شدنتان، از Teleport Hack استفاده کردهاید و توسط ادمین مربوطه بدرستی محروم شدهاید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده