Demone ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: والا من بی دلیل 3روز بن کرد به خاطر زبان ناپسند و بعد چند ساعت میک بن شدم توسط Abys که گفته مدرک هم ویدیو هست که من داخلش فحش ندادم اون Aghasibil داشت فحش میداد که منم گفتم داداش شور داشته باش فحش نده بعد دوباره Neverlose اومد مارو 7روز بن کرد به خاطر زبان ناپسند که اصلا من فحش به کسی نداده بودم لطفاً برسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): تو فروم هست نگاه کنین یکی از ویدیو ها من داشتم میگفتم داداش شور داشته باش فحش نده یکی دیگش هم اصلا صدا معلوم نیست که داره چی میگه گفته فحاشی بوده در مکان مثبت 5 حالا کجا بودیم در جاب فایندر که خودم خودش تنها بودیم با رفیقش که داشت ریکورد میگرفت که اون Aghasibil داشت فحش میداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 Staff-Note Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 دربارهی این مورد بنده یک بار مدارک و توضیحات لازمه را ارائه کردهام ُStaff note نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 (ویرایش شده) شاکی عزیز، سلام؛ طبق بررسیهای صورت گرفته: 9 ساعت قبل، Eradat گفته است: بیدلیل 3 روز بن کرد به خاطر زبان ناپسند شما در 01:46 23-07-2024 و در مکان عمومی از طریق میکروفون اقدام به فحاشی کردهاید. (شکایت مربوطه: کلیک کنید) ادمین مربوطه (Abys) میباستی مجازات میکروفون را بر روی شما اعمال میکردند و بجای 3 روز محرومیت (بدلیل "زبان ناپسند")، شما را محروم از استفاده از میکروفون کردهاند. شما درحال حاضر از این مجازات صورت گرفته رفع محرومیت شدید و تصمیم بر این شد که تغییر مجازاتی در این باره صورت نگیرد. 9 ساعت قبل، Eradat گفته است: بعد چند ساعت میک بن شدم توسط Abys شما در 02:16 23-07-2024 و در مکان عمومی از طریق میکروفون اقدام به توهین شدت پایین کردهاید. (شکایت مربوطه: کلیک کنید) ادمین مربوطه (Abys) شما را بدرستی مجازات کردهاند. لازم بذکر است که هر نوع توهینی در هر نوع شدتی، در صورتی که با استفاده از میکروفون و در مکان عمومی صورت گیرد، قابل مجازات خواهد بود. 9 ساعت قبل، Eradat گفته است: Neverlose اومد ما رو 7 روز بن کرد به خاطر زبان ناپسند شما در 11:38 22-07-2024 از طریق میکروفون اقدام به فحاشی کردهاید. (شکایت مربوطه: کلیک کنید) ادمین مربوطه (Neverlose) شما را بدرستی مجازات کردهاند. شکایت شما در رابطه با 3 روز محرومیت انجام شده توسط ادمین Abys تأیید شد؛ ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد. شکایت شما در رابطه با محرومیت میکروفون انجام شده توسط ادمین Abys رد شد؛ عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما در رابطه با 7 روز محرومیت انجام شده توسط ادمین Neverlose رد شد؛ عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید. ویرایش شده July 26 توسط Noise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده